Kortesoja RavintoRaisiosta SPK:lle
Agrologi Markku Kortesoja (s. 1964) on nimitetty Suomen siemenperunakeskusOy:n asiakaspäälliköksi toukokuun alusta lähtien. SPK:lle hän siirtyyRavintoRaision viljelyneuvojan tehtävistä … Lue lisää >
Agrologi Markku Kortesoja (s. 1964) on nimitetty Suomen siemenperunakeskusOy:n asiakaspäälliköksi toukokuun alusta lähtien. SPK:lle hän siirtyyRavintoRaision viljelyneuvojan tehtävistä … Lue lisää >
Hotelli- ja ravintola-alan tulevaisuuden näkymät ovat hyvät ja etenkin ruokaravintolat näyttävät menestyvän, sanoo toimitusjohtaja TIMO LAPPI Suomen Hotelli- … Lue lisää >
Suomessa käytetään torjunta-aineita lähinnä maataloudessa ja puutarhataloudessa. Torjunta-ainekaupan arvo oli vuonna 2004 n. 50 milj. € ja valmisteiden … Lue lisää >
Suosittu Pihakalenteri on jälleen ilmestynyt! Kalenterin vuosi alkaa huhtikuusta, jolloin uusi kausi puutarhassakin pääsee alkuun. Tekijöinä ovat puutarha-alan … Lue lisää >
Marjoista ja aamiaisviljavalmisteista löydettiin Elintarvikeviraston teettämissä tutkimuksissa useiden torjunta-aineiden jäämiä. Viraston mukaan tuotteet ovat kuitenkin määräystenmukaisia lukuun ottamatta … Lue lisää >
Helsingin yliopistossa tehdyt kokeet mansikan rönsynmuodostuksen hillitsemiseksi ja haarottumisen lisäämiseksi ovat johtamassa uuteen viljelytekniikkaan. Nelisenkymmentä viljelijää ruiskuttaa ensi … Lue lisää >
Luonnonmukaisesti tuotettujen vihannesten myynti on lähtenyt hienoiseen nousuun. Tämä lienee merkki luomumarkkinoiden piristymisestä myös koti-Suomessa viennin valoisien näkymien … Lue lisää >
Ruokohelvestä energiaa -www-sivusto on julkaistu. Sivuilla kerrotaan kattavasti ruokohelvestä, sen viljelystä, käytöstä voimaloissa ja tutkimuksesta. – Viljelystä kiinnostunut … Lue lisää >
Puutarhan Kevät puhkeaa täyteen kukkaan Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa31.3.-2.4.2006. Vuoden näyttävimmän puutarhanäyttelyn taustalla ovat alanpuutarhajärjestöt Varsinais-Suomen alueelta sekä … Lue lisää >
Suomalaiskuluttajat eivät ole vielä päässeet viljeltyjen sienien makuun, vaikka ne ovat sangen terveellistä ja monikäyttöistä syötävää. Keskivertosuomalainen syö … Lue lisää >