Näin käy luomun myynti, paljastavat Anne ja Pasi Saarinen K-supermarket Kasarmi voitti toistamiseen Suomen Paras LuomuHeVi-tittelin.
Kausityölaki aiheutti pettymyksiä ja toi uutta byrokratiaa, haastateltavina Veli-Matti Rekolaja Kristel Nybondas Maaseudun Työnantajaliitosta sekä Alexander Ganchev ukrainalaista työvoimaa välittävästä yrityksestä.
Samuli Karjula perää läpinäkyvyyttä tuotantoon, mikä tuo ilmaista mainosta.
Amisreformi tuo täsmäosaajia yrityksiin, haastattelussa opetusneuvos Anne Liimatainen.
Suur-Savon osuuskauppa kantaa yhteiskuntavastuuta, toteaa marketjohtaja Iiro Siponen, kun osuuskaupalla on 58 %:n markkinaosuus.
Vertin tila on Vuoden luomuyritys, ohjaksissa ovat Heikki ja Olka Mustalampi.
Partaharju teki ison laajennuksen, haastattelussa Hanna Suhonen ja Erkki Savolainen.
Marjavasun tiivistetty bisnes, Esa Vainikainen sai yritykseensä uutta potkua.
EU pudottaa pois tehoaineita – sadot laskevat, asiat puhuttivat Kasvinsuojelupäivillä.
Kukkatoimitus digitalisoituu, uutena toimitusjohtajana aloitti Saku Vanhala ja Juhani Kotilaisen perhe antoi pakit pääomasijoittajille.
Fruit Logistica veti maailmalta ammattiväkeä; suomalaisia oli runsaasti kävijöinä ja puoli tusinaa tekniikkayrityksiä esillä, mutta suomalaiset tuoretuotteet loistivat poissaolollaan.