PUUTARHA-Sanomat 6/2005

Ilmestyi: 03.08.2005

Endast positivt med förädlade grönsaker/ Matservice tarjoaa päivittäin 1 000 ateriaa
Avainsanat: Matservice, Krister Mård

Erikoiskasviksien tuotanto vaatii moniosaamista
Avainsanat: Fingro Oy, Hans Hammarström

Fresh Servant satsar stort på förädling/ fresh Servant panostaa jalostukseen
Avainsanat: Fresh Servant, Leo Snellman

Hyvinkään näytemaa kutsuu
Avainsanat: Uudenmaan maaseutuopisto, Tuovi Aalto-Kallonen, Ilkka Väre

Kasviserän tulee jättää jäljet
Avainsanat: Flower-pecker, Leena Luoto

Kokki-Kolmonen tyrmää solvauspuheet
Avainsanat: Jaakko Kolmonen, Jaakko Kolmonen

Luomuyritys muutti Tornionjoelle
Avainsanat: Elomestari Oy, Petri Leinonen ja Jaana Väisänen

Mansikan satokausi kolme kuukautta
Avainsanat: Paanasen tila, Antero ja Merja Paananen, Tapio Rautiainen

Matinolli uskoo perunaan
Avainsanat: Matinollin tila, Jari Matinolli, Kari Kokko

Maukasta Suomesta ja Pohjolasta
Avainsanat: Jouko Tikkanen

Paprikan- grönsaken som blir populärare/ Paprikan viljelyssä vähemmän työtä
Avainsanat: Forsströms växhus, Patrik Forsström

Ravintola Täyttymys tyydyttää TietoEnatorin väkeä
Avainsanat: Ravintola Täyttymys, Tapio Lund, Monica Tsutsunen

Salaatteja kiinteään hintaan
Avainsanat: Åströmin tila, Anders ja Irmeli Åström

Salico pilkkoo suurkeittiöiden kasvikset
Avainsanat: Salico Oy, Tuomo Rytkönen, Jari Laaksonen

Sodexholta sopimusruokailua
Avainsanat: Sodexho Oy, Anne Koskinen

Tyrnävältä pottuviinaa
Avainsanat: Oy Shaman Spirits Ltd, Jari Matinolli, Kari Kokko