PUUTARHA-Sanomat 6/2005
Ilmestyi: 03.08.2005
Endast positivt med förädlade grönsaker/ Matservice tarjoaa päivittäin 1 000 ateriaa
Avainsanat: Matservice, Krister Mård
Erikoiskasviksien tuotanto vaatii moniosaamista
Avainsanat: Fingro Oy, Hans Hammarström
Fresh Servant satsar stort på förädling/ fresh Servant panostaa jalostukseen
Avainsanat: Fresh Servant, Leo Snellman
Hyvinkään näytemaa kutsuu
Avainsanat: Uudenmaan maaseutuopisto, Tuovi Aalto-Kallonen, Ilkka Väre
Kasviserän tulee jättää jäljet
Avainsanat: Flower-pecker, Leena Luoto
Kokki-Kolmonen tyrmää solvauspuheet
Avainsanat: Jaakko Kolmonen, Jaakko Kolmonen
Luomuyritys muutti Tornionjoelle
Avainsanat: Elomestari Oy, Petri Leinonen ja Jaana Väisänen
Mansikan satokausi kolme kuukautta
Avainsanat: Paanasen tila, Antero ja Merja Paananen, Tapio Rautiainen
Matinolli uskoo perunaan
Avainsanat: Matinollin tila, Jari Matinolli, Kari Kokko
Maukasta Suomesta ja Pohjolasta
Avainsanat: Jouko Tikkanen
Paprikan- grönsaken som blir populärare/ Paprikan viljelyssä vähemmän työtä
Avainsanat: Forsströms växhus, Patrik Forsström
Ravintola Täyttymys tyydyttää TietoEnatorin väkeä
Avainsanat: Ravintola Täyttymys, Tapio Lund, Monica Tsutsunen
Salaatteja kiinteään hintaan
Avainsanat: Åströmin tila, Anders ja Irmeli Åström
Salico pilkkoo suurkeittiöiden kasvikset
Avainsanat: Salico Oy, Tuomo Rytkönen, Jari Laaksonen
Sodexholta sopimusruokailua
Avainsanat: Sodexho Oy, Anne Koskinen
Tyrnävältä pottuviinaa
Avainsanat: Oy Shaman Spirits Ltd, Jari Matinolli, Kari Kokko