PUUTARHA-Sanomat 2/2007
Ilmestyi: 14.02.2007
Botnia Grönsaker satsar på kvalitet
Avainsanat: Botnia Grönsaker Oy, Nicklas Pärus
Fazer Amicasta ateriat arkeen ja juhlaan
Avainsanat: Fazer Amica Oy, Teija Andersen
Hinnalla kilpailu heikentää ruuan laatua
Avainsanat: Irma Kärkkäinen, Eija Muukka
Husulan Puutarha tuottaa salaattia turvealtaassa
Avainsanat: Husulan Puutarha, Eija ja Heikki Jacobsson
Ikaalisten luomu laajensi salaattiin
Avainsanat: Ikaalisten luomu, Ari Kulmanen, Tauno Burmoi
Kasvis Galleria on ravintoloiden ”takahuone”
Avainsanat: Kasvis Galleria Oy, Tarja ja Heikki Peltola
Kespron valikoima lähtee asiakkaista
Avainsanat: Kespro Oy, Minna Laakkonen
Kotimaista liljaa ympäri vuoden
Avainsanat: Kanervon tila, Pauliina ja Matti Kanervo
Lång erfarenhet inom fröbranschen/ Tuotevalikoima laajenee sadoilla
Avainsanat: Exotic Garden, Lilian ja Hans-Anders Lagerström
Mansikan menestystekijät
Avainsanat: Ville Matala
Miksi peruna tummuu?
Avainsanat: Paavo Ahvenniemi
Salicossa tuotetaan hygienialla
Avainsanat: Salico Oy, Tuomo Rytkönen
Sipuli maistuu Tammerin menussa/ Sipulin terveysväitteisiin vahvistusta
Avainsanat: Hotelli Tammer, Petri Kerkkänen
Suomi kantaa vastuun kasvihuonepäästöistä
Avainsanat: Mauri Pekkarinen
Testa Maria Bergs recept och förvånas!
Avainsanat: Maria Berg
Vaissin tilasta kääriytyi elintarviketehdas
Avainsanat: Vaissin tila, Maria Vaissi, Jyrki Leijala
Versoissa orastaa terveys!
Avainsanat: Kartanon kasvit, Heimo Maisala
Äly hoi, älä jätä!
Avainsanat: Jouko Tikkanen
