PUUTARHA-Sanomat 2/2008
Ilmestyi: 14.02.2008
Ravintola-alan kova arvonlisäverotus
Avainsanat: Mandalios-ravintolat, Georgios Mandalios
Aarnon tarhasta eväitä ammattilaisillekin
Avainsanat: Turun Yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Aarno Kasvi
Arto Rastas on tuleva TV:n kotikokki
Avainsanat: Ravintola Hella&huone, Arto Rastas
Humistar hyväksyttiin myös luomuviljelyyn
Avainsanat: HL-Vihannes Oy, Martti Kinnari, Tomi Öström
Investointitukien jääkausi alkaa sulaa
Avainsanat: Maa- ja metsätalousministeriö, Esko Leinonen, Sirkka-Liisa Anttila
Kasvis Gallerian tuotteet löytyvät nyt tukuista
Avainsanat: Kasvis Galleria Oy, Tarja ja Heikki Peltola, Niina Nikulainen
Kirsikkatomaatti on tiukka kasvatettava/ Körsbärstomaten är en krävande grönsak
Avainsanat: Ilttulan Puutarha Oy, Mika Muntola, Marko Niemi
Lagstiftningen förnyas angående strukturstöd för jordbruket
Lakstedt luottaa laatuun
Avainsanat: Lakstedin Puutarha Oy, Tarja ja Heikki Lakstedt
Luonnosta vie ruokaperunaa ulkomaille
Avainsanat: Luonnosta Oy, Antti Karjula
MTK pesee kasvojaan
Avainsanat: Jouko Tikkanen
Nuoren viljelijän aloitustuki
Avainsanat: Eetu, Juho ja Tapio Aronen
Patu palvelee suurkeittiöitä
Avainsanat: Suomen Palvelutukkurit Oy, Erkki Särkelä
Piispan hedelmätarha kukoistaa
Avainsanat: Piispojen tila, Matti ja Maritta Piispa
Profood laajentaa tuotantoa
Avainsanat: Profood Oy, Pirkko Suhonen, Auli Kosonen
Ripeää palvelua Hämeestä
Avainsanat: Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy, Jari Harlin
Ruuan tulee maistua
Avainsanat: Jaakko Nuutila, MTK-ruokakulttuuriasiamies
Salaatinviljely on siistiä teollisuutta
Avainsanat: Wääksyn kartano, Jukka-Pekka Leskinen, Timo Kiviranta
Suomalaiset syövät perunansa suurkeittiöissä
Avainsanat: Perunantutkimuslaitos, Paavo Kuisma
Waude, mitkä versot!
Avainsanat: Vihannestila Holopainen ja Strandberg, Ville Holopainen, Fia Strandberg
Yllätysstartti perunan puolesta
Avainsanat: Pro Peruna-yhdistys, Jussi Karjula, Jaakko Nuutila
