PUUTARHA-Sanomat 3/2020
Kansikuvassa Katja Nikkari valmistautuu puutarhakaupan kevätsesonkiin
Ajankohtaista
- Kun talvi ei tullutkaan; Oulun ja Kainuun eteläpuolella on ollut Loska-Suomi pohjoispuolella Lumi-Suomi
- Marjanviljelijät elävät jännityksessä, haastattelussa Simo Laakso Suttisen tilalta ja Yrjö Tanila Marja-Suomen Laatikkopalvelusta.
- Kurkku kyykkäsi muutoin tasaisilla markkinoilla
- Samuli Karjulan kolumnissa etsittiin vaihtoehtoja nakkimukille
- Suomen Paras Hevi 2020 huipentuu kasvistrendien esille nostoon
- Uusia kasvilajeja Suomeen perinteisistä italialaisista herkuista
Yritystarinoita
- Lidl taistelee ruokahukkaa vastaan, vastuullisuuspäällikkö Maija Järvinen kertoo toimenpiteistä.
- PuutarhaNikkarit valmistautuu kevätsesonkiin.
- Bigron tomaattiala laajeni 6,5 hehtaariin, haastattelussa Börje ja Jennifer Ivars.
- Meilt päi! nostaa lähiruoan esille, kertoo kauppias Ari Piiroinen KCM Lappeenrannasta.
- Hävikkitomaattia ”hemmetin soosseihin”, Kaius Gestranius kertoo Jävla Sås Bolagin tarinan.
- Heimosen puutarha virittää tehokkuutta, Sami Heimonen kertoo myös johtamistavoistaan.
- Kontiomehu tekee herukan lehdistä juhlajuomaa, toimitusjohtaja Pasi Kiiskinen tähyää jo vientiin
- Tuki 75 % – Yritysryhmä voi olla viennin avaaja, rahoitusasiantuntija Mika Honkanen
- Tuottajaorganisaatio selättää kilpailulain, MTK-Varsinais-Suomen ja SLC:n järjestämällä perunaristeilyllä Marica Twerin selvitti kilpailulain uhkia ja tuottajaorganisaation mahdollisuuksia.