PUUTARHA-Sanomat 3/2005
Ilmestyi: 23.03.2005
Hevi syntyy jengin hengestä
Avainsanat: Citymarket Iso Omena, Niina Ranta
Jaakkolan Arvon resepti: Lisäarvoa perunalle
Avainsanat: Jaakkola Potatofarm Oy, Arvo Jaakkola
Kaali takaisin kunniaan
Avainsanat: Handolin tila, Jorma ja Helena Handolin
Kallaa Suomesta Hollantiin
Avainsanat: Carbon Kick Oy, Matti Hantula
Kasvullinen lisäys ja monivuotisuus tuovat tuhoojaongelmia marjoille ja hedelmille
Avainsanat: Juhani Piirainen, Jouko Tikkanen
Kotimaisuuteen huomiota
Avainsanat: Jouko Tikkanen
Lisää salaatteja Järvikylästä
Avainsanat: Famifarm Oy, Jukka Pehkonen
Luomuväki on kuin varpusparvi
Avainsanat: Luomua luonnosta-seminaari, Risto Mäkipernaa, Sari Lappalainen, Matti Jaatinen, Minna Kanten, Esa Partanen, Paavo Pulkkinen
Martens i Övermark kulturcentrum för växthusodlare
Avainsanat: Martens växhus, Agneta Rosenqvist
MTT:n tehostaminen kosmetiikkaa?
Avainsanat: Maa-ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Helena Kahiluoto
Odling av vintertomat ökat rejält
Avainsanat: Botnia Grönsaker Oy, Per-Ole Lundell
Omenan IP-viljely perustuu hallintaan
Avainsanat: Vigrenin tila, Esa Vigren, Jorma Jokela
Ragnar Forsell är ”växtdoktor”/ ”Kasvitohtori” R. Forsell
Avainsanat: Grönsaker Ab, Ragnar Forsell, Johan Bergman, Dan Linden
Siemenperunan tutkimukseen panostetaan
Avainsanat: Bioforum Oy, Elina Virtanen
Sinkut eivät tunne kalia
Avainsanat: Tuko Logistics Oy, Frank Ahrenberg
Tyrnin haasteet: Poiminta ja markkinointi
Avainsanat: Koivumäen tila, Seppo Koivumäki
Ulkomaalaisen työvoiman säännökset myllerryksessä
Avainsanat: Työministeriö, Olli Sorainen