S-market avautui isosti Rediin

Kauppakeskus Redistä puuttui S-ryhmän kauppa. Nyt HOK-Elanto on poistanut puutteen suurella ja viimeisten oppien mukaan suunnitellulla S-marketilla. Osuuskaupan hevivalmentaja oli tukemassa henkilökuntaa hevin käynnistämissä. Lue koko artikkeli Puutarha-Sanomien numerosta 8/2022. Katso video tämän jutun lopusta.

Johanna Kaipio näyttää, että tällä keralla kärrykalusteessa on kasviskeiton ainekset ja resepti. Kotimainen palsternakka on keiton pääraaka-aine.

Kauppakeskus Redi avattiin syksyllä 2018 Helsingin Kalasatamaan. Syyskuun 1. päivänä K-Supermarket Redi ja Lidl saivat naapurikseen S-marketin, joka on HOK-Elannon marketeista pääkaupunkiseudun suurin, myyntialaltaan 2600 neliötä.

– Meillä on ollut lentävä lähtö. Toki valmistauduimme hyvään kysyntään, mutta asiakasmäärä ylitti odotukset, kertoo hevivalmentaja Johanna Kaipio viikko avauksen jälkeen.

Johanna on osuuskaupan S-marketien hevivalmentaja, joka vierailee myymälöissä tukemassa hevissä työskenteleviä ja kehittämässä toimintaa. Hän on paikalla myös silloin, kun myymäläuudistus toteutetaan tai uusi myymälä avataan.

– Konseptiuudistus on viety läpi, mutta aina kehitettävää on joka myymälässä. Katson, että viidessä vuodessa on menty tosi paljon eteenpäin, sanoo Johanna Kaipio.

Hevihoitaja Maritta Laesmaa asettelee satokausipöytään Rannikon puutarhan vesimeloneja.

Johanna Kaipio kertoo, että eri paikkakuntien asiakasprofiilit eroavat toisistaan.

– Redin asiakkaat tulevat läheltä usein jalkaisin. Myynti todennäköisesti jakaantuu tasaisemmin viikonpäiville, kun monilla alueilla myynti painottuu voimakkaasti loppuviikkoon.

Lue koko artikkeli Puutarha-Sanomien numerosta 8/2022. Lehden hinta on 5 €, tilaajille kaikki 181 arkistoitua lehteä ovat ilmaisia.