Tukkutori-lehti on ilmestynyt

Uudessa Tukkutorissa (nro 3/2015) on hyvä kattaus ruoka-asiaa.

Kellohallin uusi keittömestari Petri Hotti
Kellohallin uusi keittömestari Petri Hotti
  • Kansikuvassa on Kellohallin uusi keittiömestari Petri Hotti.
  •  Teurastamo luo uutta historiaa, Matti Santala on makujen mesenaatti
  • ”Halpuutus otetaan kaupan katteesta”, lupaa SOK:n kakkosmies Arttu Laine.
  • Paulalta potku Hietsun halliin, Paula Koivuniemi tarjoutui kauppahallin kummiksi.
  • Kukilla saadaan lisämyyntiä kauppoihin, kertoo Sari Sormunen Järvenpään Prismasta
  • L’uomu Nokka tähtää maailmalle, Arto Jokinen startuppaa luomubroileria
  • Arla luo kilpailua Suomen meijerialalle, kertoo ,myyntipäällikkö Mikko Poikolainen: Sipoossa kehitettyä Arla Proteinia viedään Britanniaan.
  • Ruokapiireissä on jo volyymia, Tuottaja ja kuluttaja yhteen REKO-ringeissä.

Voit lukea Tukkutorin digitaalisena näköispainoksena tästä. (5€/lehti)