Tilausehdot

[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” no_margin=”true”][vc_column width=”1/1″][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”1/2″][custom_headline type=”left” level=”h1″ looks_like=”h1″ style=”margin: 0px;”]Tilausehdot[/custom_headline][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][container style=”border-radius: 15px;”][vc_row_inner padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_color=”#ffffff” style=”padding: 20px; border-radius: 15px;” inner_container=”true”][vc_column_inner width=”2/3″][text_output]Tilausehdot

Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus tilaamiseen.

Tilauksen maksaminen

Tilaus maksetaan laskun tietoja ja henkilökohtaista viitenumeroa käyttäen tilisiirrolla. Lasku postitetaan erillisessä laskutusajossa, noin kuukauden kuluessa. Huomaattehan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Tilaukset ulkomaille

Tuotteen tilaus ulkomaille on mahdollista. Postimaksu vaihtelee kohdemaittain.

Tilauksen peruutus

Tilaajalla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemänsä tilaus 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta. Tilaus voidaan myös peruuttaa ennen tilausvahvistuksen tai tuotteen saantia. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus!

Tilauksen voi perua monella tapaa: sähköpostitse (asiakaspalvelu@puutarha-sanomat.net), kirjeitse (PL 28, 04131 SIPOO) tai puhelimitse (010-387 0880, arkisin klo 8-16)

Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää yhteystietojensa luovutuksen tai käytön ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme.[/text_output][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/container][/vc_column][/vc_row]