PUUTARHA-Sanomat 2/2006

Ilmestyi: 15.02.2006

Biohajoava katekalvo on ekologinen ja kustannustehokas
Avainsanat: Plastiroll Oy, Jukka Kalliopää

Hankala laki
Avainsanat: Jouko Tikkanen

Huomio jäähdytyksen onnistumiseen
Avainsanat: Nurmitarhat Oy, Leena Luoto, Reija ja Rainer Blomqvist

Kasvikset ovat ykkössijalla
Avainsanat: Antell-Catering Oy, Tomi Lantto, Helena Kaija

Koivuniemen Puutarha panostaa jatkuvuuteen
Avainsanat: Koivuniemen Puutarha Oy, Tapio ja Päivi Aronen, Eetu Aronen, Juho Aronen

Kuinka kasvihuoneviljelyllä menee- nyt ja tulevaisuudessa/ Hur går det med växtusodlingen-nu och i framtiden
Avainsanat: Kauppapuutarha Luukkainen, Pertti Luukkainen

Kukkavinkkejä suurtalouksille
Avainsanat: Florifantasy Oy, Jaana Vastamäki

Marias växthusrestaurang/ Närpiössä on eksoottinen kasvihuoneravintola
Avainsanat: kasvihuone ravintola Lind, Maria Lind

Musta peruna on palannut
Avainsanat: Hirvosen tila, Juhani Hirvonen

Norjan hedelmätuotannosta on paljon opittavaa/ Vi har mycket att lära om norsk fruktodling
Avainsanat: Hedelmätarhat, Ville Matala

Ravintolat haluavat erikoisuuksia
Avainsanat: Vihannespörssi Oy, Ari Halonen

Ravintoloiden tulee elää sesonkien mukaan
Avainsanat: ravintola yritys, MaijaSilvennoinen

Salaatin viljelyssä valotus on tarkkaa
Avainsanat: Oksasen Puutarha Oy, Iiris Oksanen, Juha ja Marjo Oksanen

Skalad potatis i massor från Ömossa/ Öström kuorii perunaa
Avainsanat: Öströmin Perunatuote Oy Ab, Tauno och Sirpa Öström

SPK tuottaa tervettä perunaa
Avainsanat: Suomen siemenperunakeskus Oy, Reijo Moilanen, Jukka-Pekka Palohuhta

Suurtaloudet voivat itse vaikuttaa ostohintaan
Avainsanat: Meira Nova Oy, Mikael Lindbäck, Erkki Vartiainen