PUUTARHA-Sanomat 3/2005

Ilmestyi: 23.03.2005

Hevi syntyy jengin hengestä
Avainsanat: Citymarket Iso Omena, Niina Ranta

Jaakkolan Arvon resepti: Lisäarvoa perunalle
Avainsanat: Jaakkola Potatofarm Oy, Arvo Jaakkola

Kaali takaisin kunniaan
Avainsanat: Handolin tila, Jorma ja Helena Handolin

Kallaa Suomesta Hollantiin
Avainsanat: Carbon Kick Oy, Matti Hantula

Kasvullinen lisäys ja monivuotisuus tuovat tuhoojaongelmia marjoille ja hedelmille
Avainsanat: Juhani Piirainen, Jouko Tikkanen

Kotimaisuuteen huomiota
Avainsanat: Jouko Tikkanen

Lisää salaatteja Järvikylästä
Avainsanat: Famifarm Oy, Jukka Pehkonen

Luomuväki on kuin varpusparvi
Avainsanat: Luomua luonnosta-seminaari, Risto Mäkipernaa, Sari Lappalainen, Matti Jaatinen, Minna Kanten, Esa Partanen, Paavo Pulkkinen

Martens i Övermark kulturcentrum för växthusodlare
Avainsanat: Martens växhus, Agneta Rosenqvist

MTT:n tehostaminen kosmetiikkaa?
Avainsanat: Maa-ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Helena Kahiluoto

Odling av vintertomat ökat rejält
Avainsanat: Botnia Grönsaker Oy, Per-Ole Lundell

Omenan IP-viljely perustuu hallintaan
Avainsanat: Vigrenin tila, Esa Vigren, Jorma Jokela

Ragnar Forsell är “växtdoktor”/ “Kasvitohtori” R. Forsell
Avainsanat: Grönsaker Ab, Ragnar Forsell, Johan Bergman, Dan Linden

Siemenperunan tutkimukseen panostetaan
Avainsanat: Bioforum Oy, Elina Virtanen

Sinkut eivät tunne kalia
Avainsanat: Tuko Logistics Oy, Frank Ahrenberg

Tyrnin haasteet: Poiminta ja markkinointi
Avainsanat: Koivumäen tila, Seppo Koivumäki

Ulkomaalaisen työvoiman säännökset myllerryksessä
Avainsanat: Työministeriö, Olli Sorainen