- Näin käy luomun myynti, paljastavat Anne ja Pasi Saarinen
K-supermarket Kasarmi voitti toistamiseen Suomen Paras LuomuHeVi-tittelin. - Kausityölaki aiheutti pettymyksiä ja toi uutta byrokratiaa, haastateltavina Veli-Matti Rekola ja Kristel Nybondas Maaseudun Työnantajaliitosta sekä Alexander Ganchev ukrainalaista työvoimaa välittävästä yrityksestä.
- Samuli Karjula perää läpinäkyvyyttä tuotantoon, mikä tuo ilmaista mainosta.
- Amisreformi tuo täsmäosaajia yrityksiin, haastattelussa opetusneuvos Anne Liimatainen.
- Suur-Savon osuuskauppa kantaa yhteiskuntavastuuta, toteaa marketjohtaja Iiro Siponen, kun osuuskaupalla on 58 %:n markkinaosuus.
- Vertin tila on Vuoden luomuyritys, ohjaksissa ovat Heikki ja Olka Mustalampi.
- Partaharju teki ison laajennuksen, haastattelussa Hanna Suhonen ja Erkki Savolainen.
- Marjavasun tiivistetty bisnes, Esa Vainikainen sai yritykseensä uutta potkua.
- EU pudottaa pois tehoaineita – sadot laskevat, asiat puhuttivat Kasvinsuojelupäivillä.
- Kukkatoimitus digitalisoituu, uutena toimitusjohtajana aloitti Saku Vanhala ja Juhani Kotilaisen perhe antoi pakit pääomasijoittajille.
- Fruit Logistica veti maailmalta ammattiväkeä; suomalaisia oli runsaasti kävijöinä ja puoli tusinaa tekniikkayrityksiä esillä, mutta suomalaiset tuoretuotteet loistivat poissaolollaan.