PUUTARHA-Sanomat 2/2016
Uusimmassa lehdessä nro 2/2016 on mm. seuraavaa
Yritystarinoita
- Kansikuvajuttuna Silmusalaatin tarina, kuvassa Samuli Laurikainen
- Emperor Shiitake Oy:n yrittäjät Jari Kipinoinen ja Tiina Uotila
- Aromtech tähyää kasvuun marjojen siementen terveysöljyillä, haastattelussa Helena Korte, Petri Määttä, Petra Larmo ja Kari Pihlajamaa
- ”Pätkäkurkkua” saa nyt myös talvella, viljelijöinä Heidi Stenfors ja Jan Granskog
- Luomuperuna on taitolaji, Mikon luomuperunan takana ovat Lea ja Mikko Karjula
- Hevi ratkaisee Raksilassa. Marja Hentilän kaupassa hevisteinä ovat Jarkko Sarkkinen ja Heidi Pulkkinen.
Ajankohtaista
- Kiista luomuasetuksesta jakaa EU-maita, suomalainen kasvihuonetuotanto uhattuna, kommentoijina Tero Tolonen ja Ari Kulmanen.
- Verdera Oy: Biologinen kasvinsuojelu leviää avomaalle, haastattelussa Päivi Heino ja Marja-Leena Lahdenperä.
- Tammistossa on maan paras LuomuHeVi-kauppa, Heidi Kiiskinen ja Anne Osenius pokkasivat Pro Luomu ry:n diplomit. Marja-Riitta Kottilan kommentit.
- Gasek Oy:n Kauko Väinämö lupaa: Omaa sähköntuotantoa hakkeesta jo vuoden kuluttua
- Yhteishaun aika: Puutarhurin koulutus tuli lähemmäksi työelämää, haastattelussa Pasi Kivilompolo ja Juha Karvonen OSAO:n Kempeleen puutarhurikoulusta.
- Samuli Karjula: ”Kukaan ei kerro syövänsä puhtaan makuista ruokaa.”
- Perunan riittävyys askarruttaa
Ulkomaat
- Fruit Logistica 2017 kutsuu suomalaisia yrityksiä, aloituspalaveri 1.3. Pääpostissa.
- Vihannesmatkalla vastakohtaisuuksien kohteet: Dubai ja Sri Lanka ovat
