PUUTARHA-Sanomat 2/2008

Ilmestyi: 14.02.2008

Ravintola-alan kova arvonlisäverotus
Avainsanat: Mandalios-ravintolat, Georgios Mandalios

Aarnon tarhasta eväitä ammattilaisillekin
Avainsanat: Turun Yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Aarno Kasvi

Arto Rastas on tuleva TV:n kotikokki
Avainsanat: Ravintola Hella&huone, Arto Rastas

Humistar hyväksyttiin myös luomuviljelyyn
Avainsanat: HL-Vihannes Oy, Martti Kinnari, Tomi Öström

Investointitukien jääkausi alkaa sulaa
Avainsanat: Maa- ja metsätalousministeriö, Esko Leinonen, Sirkka-Liisa Anttila

Kasvis Gallerian tuotteet löytyvät nyt tukuista
Avainsanat: Kasvis Galleria Oy, Tarja ja Heikki Peltola, Niina Nikulainen

Kirsikkatomaatti on tiukka kasvatettava/ Körsbärstomaten är en krävande grönsak
Avainsanat: Ilttulan Puutarha Oy, Mika Muntola, Marko Niemi

Lagstiftningen förnyas angående strukturstöd för jordbruket

Lakstedt luottaa laatuun
Avainsanat: Lakstedin Puutarha Oy, Tarja ja Heikki Lakstedt

Luonnosta vie ruokaperunaa ulkomaille
Avainsanat: Luonnosta Oy, Antti Karjula

MTK pesee kasvojaan
Avainsanat: Jouko Tikkanen

Nuoren viljelijän aloitustuki
Avainsanat: Eetu, Juho ja Tapio Aronen

Patu palvelee suurkeittiöitä
Avainsanat: Suomen Palvelutukkurit Oy, Erkki Särkelä

Piispan hedelmätarha kukoistaa
Avainsanat: Piispojen tila, Matti ja Maritta Piispa

Profood laajentaa tuotantoa
Avainsanat: Profood Oy, Pirkko Suhonen, Auli Kosonen

Ripeää palvelua Hämeestä
Avainsanat: Kanta-Hämeen Tuoretuote Oy, Jari Harlin

Ruuan tulee maistua
Avainsanat: Jaakko Nuutila, MTK-ruokakulttuuriasiamies

Salaatinviljely on siistiä teollisuutta
Avainsanat: Wääksyn kartano, Jukka-Pekka Leskinen, Timo Kiviranta

Suomalaiset syövät perunansa suurkeittiöissä
Avainsanat: Perunantutkimuslaitos, Paavo Kuisma

Waude, mitkä versot!
Avainsanat: Vihannestila Holopainen ja Strandberg, Ville Holopainen, Fia Strandberg

Yllätysstartti perunan puolesta
Avainsanat: Pro Peruna-yhdistys, Jussi Karjula, Jaakko Nuutila