PUUTARHA-Sanomat 2/2007

Ilmestyi: 14.02.2007

Botnia Grönsaker satsar på kvalitet
Avainsanat: Botnia Grönsaker Oy, Nicklas Pärus

Fazer Amicasta ateriat arkeen ja juhlaan
Avainsanat: Fazer Amica Oy, Teija Andersen

Hinnalla kilpailu heikentää ruuan laatua
Avainsanat: Irma Kärkkäinen, Eija Muukka

Husulan Puutarha tuottaa salaattia turvealtaassa
Avainsanat: Husulan Puutarha, Eija ja Heikki Jacobsson

Ikaalisten luomu laajensi salaattiin
Avainsanat: Ikaalisten luomu, Ari Kulmanen, Tauno Burmoi

Kasvis Galleria on ravintoloiden “takahuone”
Avainsanat: Kasvis Galleria Oy, Tarja ja Heikki Peltola

Kespron valikoima lähtee asiakkaista
Avainsanat: Kespro Oy, Minna Laakkonen

Kotimaista liljaa ympäri vuoden
Avainsanat: Kanervon tila, Pauliina ja Matti Kanervo

Lång erfarenhet inom fröbranschen/ Tuotevalikoima laajenee sadoilla
Avainsanat: Exotic Garden, Lilian ja Hans-Anders Lagerström

Mansikan menestystekijät
Avainsanat: Ville Matala

Miksi peruna tummuu?
Avainsanat: Paavo Ahvenniemi

Salicossa tuotetaan hygienialla
Avainsanat: Salico Oy, Tuomo Rytkönen

Sipuli maistuu Tammerin menussa/ Sipulin terveysväitteisiin vahvistusta
Avainsanat: Hotelli Tammer, Petri Kerkkänen

Suomi kantaa vastuun kasvihuonepäästöistä
Avainsanat: Mauri Pekkarinen

Testa Maria Bergs recept och förvånas!
Avainsanat: Maria Berg

Vaissin tilasta kääriytyi elintarviketehdas
Avainsanat: Vaissin tila, Maria Vaissi, Jyrki Leijala

Versoissa orastaa terveys!
Avainsanat: Kartanon kasvit, Heimo Maisala

Äly hoi, älä jätä!
Avainsanat: Jouko Tikkanen