Arho Foods Oy osti Raikastamon mehut

Arho Foods Oy:n laadukkaiden suomalaisten elintarvikkeiden perhe kasvaa suosituilla Raikastamo-luomumehuilla ja -virvoitusjuomilla, liiketoiminnan siirryttyä yritykselle 28.4.2022 alkaen Raikastamo Oy:ltä.

Raikastamon vuodesta 2009 valmistettuja tuotteita myydään päivittäistavarakaupoissa ja kahviloissa ympäri Suomen, ja juomat tunnetaan paitsi värikkäästä ja persoonallisesta ulkoasustaan myös aitojen makujen vaalimisesta. Raikastamo-tuotemerkin myötä Arho Foods Oy vahvistaa entisestään jalansijaansa suomalaisella elintarvikealalla, jatkaen suositun tuoteperheen kehittämistä edelleen palvelemaan entistä paremmin kuluttajien toiveita.

Raikastamon tuotteet saivat alkunsa kuuden ystävän halusta valmistaa lisäaineettomia ja herkullisia luomumehuja yhä useamman saataville.

Raikastamon alkutaipaleelta on julkaistu artikkeli Puutarha-Sanomien numerossa 7/2009.

”Raikastamon matka alkoi omenatarhan varastosta, jossa aloimme puristaa omenamehua kymmenisen vuotta sitten. Olemme tulleet siitä aika pitkän matkan – tänään Raikastamon tuotteita löytyy lähes jokaisesta suomalaisesta ruokakaupasta. Olen iloinen. kun Raikastamo saa nyt Arho Foodsista uuden hienon kodin, jossa sen matka voi jatkua entistä varmemmin askelin muiden Arhon hienojen brändien rinnalla”, taustoittaa Raikastamo Oy:n toimitusjohtaja Jyri Kähönen.

Liiketoimintakauppa vahvistaa entisestään Arho Foods Oy:n mehujen ja virvoitusjuomien tuotekategoriaa, ja yritys näkee terveellisempien mehujen ja virvoitusjuomien markkinoilla selkeää kasvupotentiaalia. Raikastamon laadukkaat luomumehut, luomulimonadit ja aikuisille suunnatut mocktail-juomat ovat jo nyt loistava kokonaisuus, ja tulevaisuudessa menestyksekkäiden tuotteiden valikoimaa aiotaan entisestään uudistaa ja laajentaa.

Henrik Hemmilä. Lue artikkeli ”Arho Foods napsii tuotemarkkejä

”Olen sivusta seurannut Raikastamon kehittymistä vuodesta 2013, ja arvostan kovasti heidän toimintaansa luomumehujen parissa sekä heidän innovatiivisia aikaansa edellä olevia tuotteita. Meille tarjoutui mahdollisuus ostaa Raikastamo Oy:n liiketoiminta ja olen kovin kiitollinen Jyri Kähöselle molempia osapuolia tyydyttävästä lopputuloksesta. Odotamme innolla pääsevämme kehittämään yrityksen valikoimaa yhä monipuolisempaan suuntaan. Osto myös tukee meidän asemaamme mehukategoriassa”, luonnehtii Arho Foods Oy:n toimitusjohtaja Henrik Hemmilä.