Tarmola on paras K-Supermarket

Vuoden 2021 parhaat K-Supermarketit on valittu. Suomen parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu K-Supermarket Tarmola Porvoosta.


Kauppias Jani Heinänen ja K-Supermarketin ketjupäällikkö Timo Iwendorff. Puutarha-Sanomien numerossa 5/2011 on artikkeli kaupasta, voi lukea sen tästä.

K-Supermarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Tänä vuonna vuoden parhaan kaupan tittelin nappasi Jani Heinänen K-Supermarket Tarmolasta, Porvoosta. Lisäksi kauppa palkittiin Uudenmaan parhaana kauppana.

– Palkittavissa kaupoissa korostuu niin pitkäjänteinen kaupan kehittäminen kuin se, miten paikallista yhteistyötä tehdään. Yhteistä voittajakaupoissa on ollut tapa kuunnella ja toteuttaa asiakkaiden toiveita välillä hyvinkin innovatiivisin ratkaisuin. Lisäksi tekemisen meininki ja kaupan hyvä työilmapiiri välittyvät voittajakaupoissa tuloksiin asti, kertoo K-Supermarket-ketjun johtaja Anne Hujala.

Valtakunnan parhaan kaupan tittelin perusteluissa korostuivat selkeä asiakkaille näkyvä liikeidea, ja kauppiaan tinkimätön ja pitkäjänteinen työ kaupan johtamisessa ja asiakastyytyväisyyden kehittämisessä. Valtakunnan parhaisiin tuloksiin on päästy kehittämällä valikoimia ja kaupan toimintaa innovatiivisesti ja pitkäjänteisesti.

– Ollakseen tavallista parempi, on asiat myös tehtävä tavallista paremmin. Olemme tehneet paikallisten tarpeiden täyttävän kaupan eteen töitä vuosia. Kaupan on pystyttävä jatkuvasti uudistumaan ja täyttämään kulloisenkin hetken muuttuvat toiveet. Olen todella kiitollinen tästä huomionosoituksesta, ja se on 18-vuotisen K-kauppiasurani kruunu. Kiitos palkinnosta kuuluu koko työyhteisölle, sekä sidosryhmille. Yksin näitä hommia ei tehdä, kertoo Heinänen.

Alueellisesti parhaina palkittiin yhdeksän kauppaa. Lisäksi valtakunnallisilla erikoismaininnoilla palkittiin seitsemän kauppaa.

Alueiden parhaat K-Supermarketit vuonna 2021

Kaakkois-Suomi: Tiia ja Jarkko Luostarinen, K-Supermarket Orimattila
Keski- ja Itä-Suomi: Sami ja Linda Riikola, K-Supermarket Eväskellari
Pirkanmaa, Häme: Mervi Kivistö, K-Supermarket Hätilä, Hämeenlinna
Pohjanmaa: Maria Saarnio, K-Supermarket Alavus
Pohjois-Suomi: Mari ja Mika Mustonen K-Supermarket Kauppatori, Rovaniemi
Pääkaupunkiseutu: Sami Taivassalo, K-Supermarket Tapiola, Espoo
Satakunta: Jari Haarala, K-Supermarket Arena, Rauma
Uusimaa: Jani Heinänen, K-Supermarket Tarmola, Porvoo
Varsinais-Suomi: Hannu Aaltonen, K-Supermarket Föri, Turku

Valtakunnalliset erikoispalkinnot

Vuoden myynninkehittäjä: Pasi ja Maarit Hentilä K-Supermarket Hyrrä, Tuusula
Vuoden tulokas: Timo ja Sara Jääskeläinen, K-Supermarket Nikinmäki, Vantaa
Paras asiakastyytyväisyys: Samuli Ahola ja Viola Kantola, K-Supermarket Haapajärvi
Vuoden verkkokauppa: Petri Miettinen, K-Supermarket Tripla, Helsinki
Vuoden paikallinen vaikuttaja: Satu Kettunen, K-Supermarket Akaa
Vuoden ruokamaailma: Janne Saarela ja Marjo Hellsten-Saarela, K-Supermarket Toppila, Oulu
”Pitelemätön into” -innostuspalkinto: Mikko Eronen, K-Supermarket Hyppyri, Lahti