Puutarhakalenteri 2022 on ilmestynyt

Puutarhakalenterista on ilmestynyt jo 80 vuosikertaa.  Puutarha-Sanomat on julkaissut sitä vuodesta 2008 alkaen. Kalenteri on viljelijöiden, hevihoitajien ja muiden alalla työskentelevien ammattilaisten työväline.

Puutarhakalenteri on kooltaan pöytäkalenteri , jossa on runsaasti muistiinpanotilaa omille merkinnöille. Sivuja on 226.

– Se on tarkoitettu käytettäväksi vuoden jokaisena 365 päivänä.  Kun säilytät kalenterin siinä olevine omine muistiinpanoinesi, on niihin hyödyllistä ja mukavaa palata vuosienkin päästä, toteaa päätoimittaja Jouko Tikkanen.

Puutarhakalenterissa ovat sääsymbolit, joihin on helppo joka päivä ruksata säätila muistiin. Koko vuodelle on juokseva päivämäärä, jota voidaan käyttää pakkauspäivän tunnuksena. Tuplakannet voi leikata auki, jolloin niiden sisäpuoletkin voi käyttää tärkeiden suunnitelmien pohjina.

Puutarhakalenterin teemasivuille on koottu tietopaketti viljelijöille ja markkinoijille.  Tomaatit esitellään vuoden vihanneksina.

Teemasivuilla esitellään tomaatit Vuoden 2022 vihanneksena. Mukan maukkaimpien lajikkeiden esittely.

Artikkeleita on mm. perunalajikkeista, otsonivedestä, kempeistä ja kesäkukkatrendeistä.

Perunan kulutus hypähti koronakauden 1. vuotena, mutta miten voimme säilyttää hyvän kehityksen.

Tilaa ammattilaisten suosikkijulkaisu nyt edulliseen hintaan. Kalenteria voi tilata netistä, klikkaa: www.puutarha-sanomat.fi/kalenteritilaus tai puhelimella 010 387 0880 (ark. 8–16). Hinta on 29 € ja postikulut 4,10 €, kun tilaa 2 kalenteria tai useamman ei postituskuluja.