Osallistu Kukkakauppakalenteri 2022 valokuvakilpailuun

Kukkakauppakalenteri 2022:ssa julkaistaan parhaita kukkateoksia. Sen pitää kuvastaa kilpailun teemaa, joka on VUODENAIKA. Kukkateoksen tekniikka ja tyyli on vapaa – toivomme persoonallisia sekä eri tekniikoiden avulla monipuolisesti floristiikkaa esitteleviä töitä. Kuvien ja teosten pitää olla sellaisia, joita ei ole aiemmin julkaistu muissa julkisissa lähteissä. Kisaan saavat osallistua kaikki kukka- ja puutarhakauppa-alalla toimivat ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun voi osallistua yhdellä teoksella ja siitä otetulla kuvalla.

 

Parhaat kukkateokset valitsee Kukkakauppakalenterin toimituskunta. Kalenteriin valitut kukkateokset julkaistaan teos- ja tekijätietoineen vuoden 2022 Kukkakauppakalenterissa. Järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta kaikkia teoksia. Osallistumalla kisaan annat luvan käyttää kuvaasi sekä siihen liittyviä tietoja Kukkakauppakalenteri 2022:ssa. Järjestäjä pidättää oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjen teosten kuvamateriaalia kisaan liittyvässä markkinoinnissa, joko omissa tai yhteistyökumppaneiden kanavissa.

TOIMI NÄIN:

1. Loihdi upea ja persoonallinen kukkateos teemalla: VUODENAIKA

2. Ota työstä *laadukas kuva ja keksi teokselle osuva nimi

3. Lähetä kuva ja osallistumistiedot alla olevasta linkistä.

 https://forms.gle/T3YFwCUTnE2DCcdW8

Linkistä avautuu Google forms –lomake. Osallistumistietojen ja kuvan lähettämiseen tarvitse Google -tilin.  

*Huomioithan, että kuvamateriaalin pitää olla riittävän laadukas painotuotteeseen (2-10 Mt). Lähetä vain yksi kuva.

Kuvaa kukkateos niin, että kuvan reunoille jää riittävästi tilaa. Vältä liian tiukkaa rajausta. Huolehdi, että kuvassa on riittävä valaistus ja yhtenäinen tausta. Jos kuvaat teoksen ympäristössä, niin huomioi, että miljöön ja rekvisiitan pitää liittyä teokseen. Taustan pitäisi olla mielellään selkeä. Kuvan tarkkuus ja resoluution pitää olla riittävä. Älä pienennä kuvaa, tiedostokoko vähintään 2 Mt (max 10 Mt).

KILPAILUSÄÄNNÖT:

Kilpailuaika 10.9. – 10.10.2021.

Kukkateoksen pitää kuvastaa kilpailun teemaa, joka on VUODENAIKA. Kukkateoksen tekniikka ja tyyli on vapaa – toivomme persoonallisia sekä eri tekniikoiden avulla monipuolisesti floristiikkaa esitteleviä töitä. Kuvien ja teosten pitää olla sellaisia, joita ei ole aiemmin julkaistu muissa julkisissa lähteissä. Kisaan saavat osallistua kaikki kukka- ja puutarhakauppa-alalla toimivat ammattilaiset ja opiskelijat. Kilpailuun voi osallistua yhdellä teoksella ja siitä otetulla kuvalla.

Parhaat kukkateokset valitsee kukkakauppakalenterin toimituskunta. Kalenteriin valitut kukkateokset julkaistaan teos- ja tekijätietoineen vuoden 2022 kukkakauppakalenterissa. Järjestäjä pidättää oikeuden olla julkaisematta kaikkia teoksia. Osallistumalla kisaan annat luvan käyttää kuvaasi sekä siihen liittyviä tietoja vuoden 2022 kukkakauppakalenterissa. Järjestäjä pidättää oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjen teosten kuvamateriaalia kisaan liittyvässä markkinoinnissa, joko omissa tai yhteistyökumppaneiden kanavissa.

Tuomaristo: Valokuvaaja Kreetta Järvenpää, Graafinen suunnittelija Taija-Tuulia Tammelin, Tukkupäällikkö Heidi Hakala, Floristimestari Pasi Kivilompolo

Kilpailun järjestää eKukka.fi, Helsingin Kukkatoimitus ja Puutarha-Sanomat

Kysymykset ja lisätiedot pasi@floweb.fi

PALKINNOT:

1.sija 150 euron Finnish Design Shop -lahjakortti
2.sija 100 euron Finnish Design Shop -lahjakortti
3. sija 50 euron Finnish Design Shop -lahjakortti

Lisäksi tuomaristo voi palkita teoksen tai teoksia kunniamaininnalla.