S-market Manhattan on aina auki

S-market Manhattan on ollut auki vuoden päivät ja yöt. Yhteistyökumppaneiden ja oman Ruokatorin avulla myymälässä on laaja palvelutarjonta. Paikalliset tuotteet pääsevät hevissä hyvin esille. Artikkeli on julkaistu kokonaisuudessaan Puutarha-Sanomien numerossa 5/2021. Katso video!

S-market Manhattanin satokausipöytä.,

PUUTARHA-SANOMAT / TURKU

Turussa Naantalin pikatien varalle sijaitseva Manhattanin ostoskeskuksen ruokakauppana on vuoden ajan ollut S-market, kun vuoden 2019 loppuun siellä toimi K-Supermarket.

– Avasimme myymälän 14.5.2020 koronan vuoksi ilman avaushulinoita. Otimme käyttöön kaikki tilat ja myyntiala kasvoi noin 2100 neliöön, kertoo marketpäällikkö Liisa Vainikainen.

– Tämä on Turun osuuskaupan ensimmäinen uuden S-market-konseptin mukainen myymälä, tosin nyt niitä on jo muitakin. Kalusteet ovat energiatehokkaat ja täällä on raikasta ja ilmavaa, toteaa Vainikainen esitellessään väljiä käytäviä.

S-market Manhattanin värimaailma on harmaata, mustaa ja lämmintä puuta. Sisäänkäynnistä avautuu laaja heviosasto, jonka keskiosan kalusteet ovat matalia ja näkymä ulottuu Ruokatorille, jossa on 16 metriä pitkä palvelutiski.

– Meidän palvelutiski ei kalpene kenellekään, kehaisee marketpäällikkö.

Lue artikkeli kokonaisuudessaaan Puutarha-Sanomien numerosta 5/2021, puutarha-sanomat.fi
Katso video.