Avagro avariin tiloihin

 

Erikoiskasvien viljelykoneisiin ja -laitteisiin erikoistunut Avagro Oy muutti helmikuussa uusiin tiloihin entisen toimipisteensä naapuritontille Laitilan Samppanummella. Artikkeli on julkaistu kokonaisuudessaan Puutarha-Sanomien numerossa 5/2021. Katso video.

Anssi Väättänen esittelee italialaista Moreni-vaakatasojyrsintä. Tässä mallissa on Samurai-terät, jotka silppuavat tehokkaasti kasvijätteet. Katso alta video, jossa esitellän jyrsintä.

 

PUUTARHA-SANOMAT / LAITILA

Anssi Väättänen on ollut Avagron omistajana vuodesta 2002. Yritys toimi vuoteen 2010 saakka Raimo Laaksonen Oy:n nimellä ja keskittyi alkuvuosina sadetustarvikkeisiin. Anssi tuli yhtiöön mukaan 1999 Jukolta ja hänen myötään toiminta laajeni erikoisviljelyn vaatimiin koneisiin.

– Ostimme kiinteistösijoittajalta liki kolme kertaa aikaisempaa suuremmat tilat, jotka olivat jääneet tyhjäksi Mattiovi-tehtaan lopetettua Laitilassa tuotannon, iloitsee Anssi Väättänen uuden toimitilan johdosta.

Uuden kiinteistön pinta-ala on 3500 neliötä. Anssi toteaa entisten tilojen käyneen ahtaiksi laajan myyntitarvikevaraston ja oman laitevalmistuksen vuoksi.

– Nyt viimeistellään myyjien toimistoaluetta, joka tulee myymälävaraston yhteyteen. Asiakkaat ja myyjät ovat sitten lähellä tarvikevarastoa ja palvelu saadaan entistä sujuvammaksi.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan Puutarha-Sanomien numerosta 5/2021, puutarha-sanomat.fi –>Lehdet