Uusi S-market Pukinmäki on pelipaikalla

 

S-market Pukinmäki avattiin hillitysti. Se on uuden konseptin mukainen S-market. Market sijaitsee hyvällä liikepaikalla Kehä I varrelle Pukinmäen aseman kupeessa. Myymälä ei tule koskaan laittamaan ovia kiinni. Artikkeli on julkaistu kokonaisuudessaan Puutarha-Sanomien numerossa 4/2021. Katso video!

Marketpäällikkö Henri Jalosen suuri hetki oli 15.4.2021, kun Pukinmäen S-market avattiiin.

PUUTARHA-SANOMAT / HELSINKI

HOK-Elannon S-market-ketjun 61. myymälä avattiin torstaina 15.4.2021 Helsingin Pukinmäkeen. Perinteistä avajaistempausta ei koronan vuoksi järjestetty. Kun myymälän piti avautua klo 10, niin ovet avattiin jo parikymmentä minuuttia aiemmin, jotta ovien eteen ei kasaantuisi asiakkaita.

–  Halusimme varmistaa asiakkaillemme turvallisen asioinnin myymälässä heti alusta lähtien, sanoo marketpäällikkö Henri Jalonen.

S-market Pukinmäki on 5-kerroksisessa liike- ja varastorakennuksessa, joka on rakennettu ahtaalle tontille Pukinmäen aseman ja Kehä I:n kulmaukseen, mikä paikka tunnettiin aikoinaan Pukinmäen Essosta. Huhtikuun aikana marketin pysäköintitilojen yhteyteen avataan ABC-ketjun sähköautojen latauspiste.

– Marketin sijainti on erittäin hyvä. Myymälää ei tulla sulkemaan koskaan, vaan se on 24/7 auki. S-market Pukinmäki täydentää hyvin HOK-Elannon verkostoa, kertoo Jalonen.

S-market Pukinmäen myyntiala on 1400 neliötä ja henkilökuntaa on 24 henkeä. Myymälän yhteyteen avataan myös ruoan verkkokaupan noutopiste.

Katso video