Lidlin myydyimpiä ystävänpäivätuotteita ovat makeat herkut ja tulppaanit

Ystävänpäivää vietetään tulevana viikonloppuna. Lidlissä selkeästi myydyimpien ystävänpäivätuotteiden joukossa ovat makeat herkut sekä kotimaiset tulppaanit. Lidl on tunnettu teematuotteistaan, jotka myyntiin tullessaan lähtevät kaupasta nopeasti.

Ystävänpäivä on Lidlissä leikkisän rakkausvetoinen. Asiakkaille näkyvimpänä teemana ovat erilaiset sydämenmuotoiset tuotteet. Paistopisteeltä löytyy vaaleanpunaisia sydänmunkkeja ja pakasteesta voi löytää sydämenmuotoisen mansikkakakun. Suosittuja ovat myös kuivahyllystä löytyvät sydänkakut sekä sydämenmuotoiset esipaistetut sämpylät. Aiempina vuosina myytiin paljon kakkuja, nyt kärkisijaa pitävät lisäksi suklaiset herkut ja leikkokukat.

– Maailmalla ystävänpäivä on rakastavaisten päivä, Valentine’s Day, ja siksi myös Lidlissä moni tuote on hyvin rakkausvetoinen. Ystävänpäivän hittituotteeksi voisimme nostaa Erasmin nougatsydän -konvehdit sekä For youn suklaatäytteiset Red Velvet -kohokkaat. Ihana For you on Lidlin oma ystävänpäivämerkki. Tuotteet myydään nopeasti loppuun, kertoo kampanja-asiantuntija Riikka Säynätjoki.

Lidl tuo viikoittain myyntiin erilaisia teematuotteita erätuotteina. Näistä esimerkkeinä maateemat, jolloin vieraillaan eri maiden tai alueiden keittiöissä. Juuri alkavan Alppi-teeman kautta voi herkutella Keski-Euroopan parhaimmilla tuotteilla. Maateemojen lisäksi Lidlissä vietetään ystävänpäivää, äitienpäivää ja halloweenia erityisin teematuottein. Kuluttajille tuodaan teemoilla mielenkiintoisia yllätyksiä, jolloin omaan arkeen saa uudenlaista piristystä.

Kotimainen tulppaanikimppu suosituin

Lidlin laadukkaat kukat houkuttelevat heti myymälän ovella. Kukilla voi sisustaa, ja samalla ne tuovat väriä helmikuiseen talvipakkaseen. Ystävänpäivänä suosituimpia lahjoja ovat leikkokukat, joiden myyntiin Lidlissä osataan varautua. Etenkin tulppaaneita ostetaan paljon.

– Ystävänpäivänä leikkokukille on kysyntää. Normaalisti myynnissä on noin kolmesta neljään erilaista kimppua, mutta ystävänpäivänä varaudumme tuplamäärään. Eniten hemmotellaan tulppaaneilla. Niitä löytyy isoissa, mutta hinnaltaan edullisissa 9 kappaleen sekä 15 kappaleen kimpuissa, avaa valikoimapäällikkö Ville Oinonen.

Lidlistä saa jokaisena viikonpäivänä tuoreita leikkokukkia. Tulppaanit ovat ystävänpäivän lisäksi yleisesti talven suosituin leikkokukka.