Urakka-Foorumista konekuskeja maatiloille

Urakka-Foorumi on koneurakoitsijoiden ja urakointipalveluiden ostajien ilmainen kohtaamispaikka osoitteessa www.urakka-foorumi.fi . Foorumista löytyvät maaseudun koneyrittäjien tarjoamat palvelut muun muassa maa- ja metsätalous-, maarakennus- ja tienhoitourakointiin. Nyt Foorumissa voi urakoinnin lisäksi tarjota ammattitaitoista työvoimaa konetöihin, esimerkiksi traktori- tai kaivinkonekuskia.

Urakka-foorumi.fi -sivustolta voi hakea ammattitaitoisia konekuskeja

Urakka-Foorumissa koneurakoitsijat voivat helposti tiedottaa ja markkinoida palveluitaan asiakkaille sekä verkostoitua muiden urakoitsijoiden kanssa. Urakoisijat voivat esitellä palveluitaan   toiminnan kuvauksessaan ja lisätä halutessaan kuvia konekalustostaan. Foorumissa on tällä hetkellä noin sata rekisteröitynyttä urakoitsijaa.

– Rekisteröityminen on ilmaista, joten kaikkien koneurakoitsijoiden, jotka haluavat lisää töitä ja uusia asiakkaita, kannattaa liittyä Foorumiin, kehottaa asiantuntija Eerikki Kaila.

Urakointipalveluiden ostajat voivat hakea tekijää esimerkiksi tiettyyn työhön tai tietyltä alueelta, urakoitsijoita voi hakea nyt myös maakunnittain. Koneurakoitsijoiden haku on nopeaa ja helppoa. Urakoitsijoiden sijainti kartalla ja heidän tarjoamat palvelut ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä.

Ostaja voi myös rekisteröityä Foorumiin tilaajaksi ja lähettää sen kautta yhteydenotto- tai tarjouspyyntöjä, jotka välittyvät kaikille palveluun rekisteröityneille kyseistä työtä tekeville urakoitsijoille.

Ammattitaitoiselle konekuskille töitä Foorumin avulla

Töitä vailla olevien konekuskien kannattaa rekisteröityä urakoitsijaksi ja ilmoittaa ne henkilötyöt, joita pystyy tarjoamaan. Toiminnan kuvauksessa voi sitten kertoa tarkemmin ammattitaidosta ja esimerkiksi ajokorteista tai korttikoulutuksista.

– Poikkeusolojen takia tänä kesänä ammattitaitoisista kuskeista tulee olemaan erityistä kysyntää maatiloilla ja muillakin aloilla. Koneurakoitsijat voivat hakea Foorumista tilapäiskuskeja omiin urakointipalveluihin tai vaikka koneiden huoltajia ja korjaajia, vinkkaa Kaila.

Urakka-Foorumia ylläpitää TTS Työtehoseura ja sitä kehitetään parhaillaan osana Urakalla eteenpäin -hanketta. Syksyllä sivustoon on tulossa koneiden vuokrauspalvelut.

——

TTS Työtehoseura on yleishyödyllinen itsenäinen yhdistys, joka tarjoaa asiakkailleen valtakunnallisesti koulutus- ja kehittämispalveluja. Toimintamme tavoitteena on parantaa asiakkaidemme työn ja tuotannon tehokkuutta, taloudellisuutta ja työturvallisuutta.

TTS Työtehoseura on yksi maamme suurimmista ja vanhimmista yksityisistä ammatillisen koulutuksen järjestäjistä, joka kouluttaa vuosittain noin 7 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. Koulutuksen lisäksi tutkimme ja kehitämme työmenetelmien tehokkuutta, energia- ja ekotehokkuutta, tuottavuutta ja erilaisten menetelmien ja laitteiden toiminnallisuutta vuosittain lähes 100 projektin voimin.