Uuden Vuoden lahja maatalousyrittäjille

Puutarha-Sanomien 153 numeron näköispainokset ovat ilmaiseksi luettavissa loppiaiseen saakka. Arkistossa on pari tuhatta mielenkiintoista yritystarinaa, varmaan myös jostakin tutustasi on siellä haastattelu.  Kerää tietoa ja kokemuksia alan yrityksistä ja markkinointikeinoista.  Arkisto avautuu Sinulle tästä linkistä.

Pääset Puutarha-Sanomien 153 lehden arkistoon klikkaamalla tätä.

Ammattilehden numerot on julkaistu vuosina 2004–2019. Luettavanasi on liki 5000 sivua erikoisviljelystä ja markkinoinnista. Arkisto on ainutlaatuinen katsaus puutarha- ja peruna-alan lähihistoriaan ja HeVi-alaan.

Tutustuttuasi Puutarha-Sanomiin voit tilata lehden erikoishintaan: nyt vain 39 euroa ensimmäinen vuosikerta, kun normaalihinta on 54 euroa. Tilaajat voivat pääsevät arkistoon loppiaisen jälkeenkin, muille se maksaa 5 €/lehti. Tilaa lehti tästä linkistä.

Kun menet arkistoon, avautuu kansisivun jälkeen mainos, jatka sen alareunassa olevasta ”Jatka lehteen” -linkistä, niin lehti on ilmaisena luettavanasi. Arkistosta avautuu ensimmäisenä nro 10/2019, vyörytä selaimen ”hissillä” alaspäin, niin näet muidenkin lehtien kansikuvat. Klikkaa mitä tahansa kantta avataksesi sen. Kaikki 153 lehteä ovat todella ilmaisia loppiaiseen 2020 saakka.

Osallistu myös Puutarha-Sanomat.fi -sivuilla kansikilpailuun. Valitse kansista mielestäsi paras ja voita 2 hengen kylpyläloma Viroon.

Hyvää Uutta Vuotta toivottaen Puutarha-Sanomat.