Kansikilpailu – Voita 2 hengen kylpyläloma Viroon

Puutarha-Sanomien perinteinen kansikilpailu on käynnissä.  Lukijoiden valittavana on viimeisen vuoden aikana julkaistujen 10 lehden kannet. Numerolla 1 kilpailee tämän vuoden syyskuussa julkaistu lehti ja numerolla 10 kilpailee lokakuussa 2018 julkaistun lehden kansi.

Äänestä mielestäsi paras kansi, klikkaa äänestykseen tästä.

Kilpailu käydään puutarha-sanomat.fi -sivustolla. Etusivulta on linkki kilpailuun ja pääset kisaan mukaan myös klikkaamalla tästä. Klikkaamalla kutakin kantta saa sen suuremmaksi. Kestotilaajilla on aina mahdollisuus päästä lukemaan kaikki arkiston lehdet ilmaiseksi Puutarha-Sanomien osoitelipussa olevan numerosarjan avulla. Jatkossa ei kirjautumista tarvita.

Loppiaiseen saakka nämä kansikilpailun lehdet ja koko arkiston 153 lehteä ovat lahjana  ilmaiseksi myös muiden luettavissa.

– Lehtiarkistosta löytyy toista tuhatta artikkelia viljelmistä ja yli 200 artikkelia kaupoista ja tukuista sekä kasviksia käyttävästä elintarviketeollisuudesta. Lehdistä löytyy vinkkejä oman yritystoiminnan kehittämiseen, uskoo päätoimittaja Jouko Tikkanen.

Tikkasen mukaan Puutarha-Sanomien arkisto on erinomainen kuvaus puutarha-alan ja HeVi-kaupan lähihistoriasta vuosilta 2004–2019. Siihen kannattaa tutustua.

Kansikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan perinteinen Viron kylpyläloma kahdelle.