Puutarhakalenteri 2020 on jokaisen päivän työväline

Puutarha-Sanomien Puutarhakalenteri on ilmestynyt. Kalenterilla on takana peräti 77 vuoden historia.

– Sähköiset kalenterit eivät voita tuttua ja turvallista Puutarhakalenteria. Siihen voi nopeasti tehdä ajankohtaiset merkinnät tai sommitella suunnitelmia ajan kanssa, sanoo päätoimittaja Jouko Tikkanen.

Vuoden 2020 Puutarhakalenteri on ammattilaisten tietopaketti.

Kalenteriin tehdyt merkinnät säilyvät yksissä kansissa ja ovat helposti palautettavissa mieliin vuosienkin jälkeen. Kalenterissa on tilaa tehdä merkinnät eri lohkoille tehdyistä viljelytoimenpiteistä. Muistiinpanotiloihin voi merkitä myös myynnit.

Puutarhakalenterissa ovat joka päivälle sääsymbolit, joihin on helppo ruksata säätila muistiin. Koko vuodelle on myös juokseva päivämäärä, jota voidaan käyttää pakkauspäivän tunnuksena. Tuplakannet voi leikata auki, jolloin niiden sisäpuoletkin voi käyttää tärkeiden suunnitelmien pohjina. 

Puutarhakalenterin teemasivuilla on laajasti tietoa viljelijöille ja markkinoijille.  Paprikoista on artikkelit sekä kaupan että viljelyn kannalta. Sipulien ja kurkkukasvien monimuotoisuus ja lajikkeet ovat esittelyssä.

Artikkeleissa esitellään perhoset kasvintuhoojina. Mikrobiologisesta kasvinsuojelusta ja kasvunedistämisestä on oma kirjoituksensa.

Taulukoihin on tiivistetty tietoa avomaanvihanneksista, peruna- ja omenalajikkeista sekä polttoaineista. Kalenterissa on tietoa kasvi- ja kausihuoneiden rakentamisen rajusta kasvusta. Vuoden 2020 kesäkukkatrendit on esitelty kolmessa artikkelissa.

Puutarhakalenteri 2020 on viljelijöiden, hevi-hoitajien ja muiden alalla työskentelevien ammattilaisten työväline. Monet yritykset lahjoittavat sen asiakkailleen ja työntekijöilleen. Kalenterin hinnan voi vähentää verotuksessa tulonhankkimiskuluna ja hinnan sisältämän alv:n verolaskelmassa.

Kalenteria voit tilata Puutarha-Sanomien asiakaspalvelusta 010 387 0880 (ark. 8–16), sähköpostilla tilaajapalvelu@puutarha-sanomat.fi ja netistä  tästä linkistä

Kalenterin hinta on 29 €, kun tilaa 2 tai useampia kalentereita, ne toimitetaan ilman postimaksua.