Kukkakauppakalenteri 2020 jouluksi kotiin

Uutta Kukkakauppakalenteria on vielä saatavissa. Se on tyylikäs ja tarpeellinen työväline vuoden 2020 jokaiselle 366 päivällä.

Kukkakauppakalenteri on vahva kierreselkäinen pöytäkalenteri. Siinä on 246 sivua.

Kukkakauppakalenterissa on jokaisen viikon kohdalla kuva floristimestarien tekemästä asetelmasta sidontaohjeineen. Kalenterissa on jokaiselle päivälle talousmuistiinpanojen pohjat myynnistä, jotka voidaan koota viikoittain, kuukausittain ja koko vuodelle helpoiksi talouslaskelmiksi.

Teemasivustolla on Pirjo Kopin ja Tiina Koskisen laatimat artikkelit sosiaalisen median käytöstä kukkakaupan myynnin edistäjänä. Ohjeita on myynnin edistämisestä myös kasvotusten erilaisissa alan tapahtumissa. Suomalainen kukkien sidontataito on kysyttyä myös maailmalla.

Kalenterin loppuosassa on kasvien nimistö. Totuttuun tapaan uudessa kalenterissa on runsaasti tilaa omille muistiinpanoille.

Kalenterin hinta on 29 euroa ja postitusmaksu 3,10. Kun tilaat 2 tai useampia kalentereita ei postitusmaksua peritä. Kalenteri on mainio joululahja tai uuden vuoden tervehdys, joten tee tilaus pian.

Kalenteria voi tilata Puutarha-Sanomien asiakaspalvelusta, puh. 010 387 0880 (ark. 8­ – 16) tai sähköpostilla tilaajapalvelu@puutarha-sanomat.fi