Freshin Hetki Premium -tuotteille maailmalla palkitut pakkaukset

Hetki Premium -tuotteet pakataan helmikuun alusta lähtien Jospakin valmistamiin, WorldStar 2019 -palkittuihin kartonkipohjaisiin pakkauksiin.

Pietarsaarelainen Fresh Servant Oy ja forssalainen startup-yhtiö Jospak Oy suunnittelivat yhteistyössä tuoreille salaattiaterioille soveltuvan, vähemmän muovia sisältävän pakkauksen. Freshin markkinointipäällikkö Arja Sarre kertoo, että pientä ylellisyyttä ja hyvinvointia arkeen tarjoavat Hetki Premium -salaattituotteet pääsevät ensimmäisenä rasioihin, joissa muovin osuus on vain 15 prosenttia.

– Haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden valita valmiiksi pakatuissa tuoresalaateissa ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.

Jospakin toimitusjohtaja Tarja Heikkilä kertoo, että kuitupohjaisessa rasiassa on erillinen muovikalvo, jonka ansiosta salaatin laatu ja säilyvyys voidaan turvata. Käytön jälkeen kuluttaja voi irrottaa rasian sisäpinnassa olevan muovikalvon ja lajitella materiaalit omina jakeinaan kartonki- ja muovikierrätykseen.

Maailman parhaiden pakkauksien kilpailussa palkittu kuitupohjainen vuoka on Freshille kiinnostava uusi aluevaltaus. Fresh tunnetaan Suomen suosituimmista LounasHetki-tuoresalaateista, Hetki-tuotemerkillä myytävistä salaattipusseista ja muista valmiiksi pakatuista hedelmistä ja vihanneksista.

– Markkinoiden edelläkävijänä haluamme hakea uusia innovatiivisia ratkaisuja pakkauksissamme ja kantaa kortemme kekoon vastuullisena elintarvikevalmistajana, Sarre toteaa.

Hetki Premium -sarjassa on tällä hetkellä kolme salaattia: Loimulohi-Caesarsalaatti 185g, Kana-Caesarsalaatti 185g ja Kanan rintafileesalaatti 265g. Premium-salaateissa käytetään ainoastaan kotimaista broilerin lihaa. Hetki Premium -salaatit uusissa pakkauksissa ovat nyt saatavilla kapoissa!