Konefarmi sulautuu Turun Konekeskukseen

Turun Konekeskus Oy on vuonna 1998 perustettu suomalainen perheyritys ja vuonna 2004 sen omistukseen siirtyi myös Konefarmi Oy. Tuotevalikoimaan kuuluvat maatalous- ja kiinteistönhoitokoneet, pienkoneet sekä työkalut, varaosat ja tarvikkeet.

Turun Konekeskus Oyn tuotevalikoimaan kuuluvat maatalous- ja kiinteistönhoitokoneet, pienkoneet sekä työkalut, varaosat ja tarvikkeet.
Turun Konekeskus Oyn tuotevalikoimaan kuuluvat maatalous- ja kiinteistönhoitokoneet, pienkoneet sekä työkalut, varaosat ja tarvikkeet.

Konefarmi Oy sulautuu Turun Konekeskus Oy:öön ja fuusion jälkeen yritys tulee toimimaan nimellä Turun Konekeskus Oy. Yhdistymisen taustalla on halu keskittyä yhteen brändiin sekä toiminnan selkeyttämisen tuomat kustannussäästöt. Uusi Turun Konekeskus Oy kattaa kaikki samat tuotteet ja palvelut kuin aiemmat yritykset, jotka koostuivat sekä Turun Konekeskuksesta että Konefarmista.

– Toimimalla yhden yritysnimen alla voimme palvella asiakkaitamme entistä selkeämmällä brändikuvalla. Asiakkaalle yhden yrityksen kanssa toimiminen on selkeämpää ja helpompaa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Vesa Tikka.

Fuusion jälkeen Turun Konekeskus Oy palvelee asiakkaita edelleen samoissa toimitiloissa ympäri maata ja yhteystiedot pysyvät samoina. Yritys jatkaa myös kotimaisena perheyrityksenä Pasi Vesamon perheen omistuksessa. Fuusiolla ei tule olemaan vaikutusta henkilöstöön.

Yritys on kasvanut koko olemassaolonsa ajan ja viime vuoden lopulla avattu verkkokauppa tulee tukemaan kasvukehitystä tulevaisuudessa. Verkkokaupassa on myynnissä maatalouskoneiden varaosia, koneita ja laitteita, pienkoneita ja työkaluja. Turun Konekeskus Oy panostaa jatkossakin erityisesti suoriin asiakassuhteisiin, ammattitaitoiseen asiakaspalveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin.