Tukkutori nro 6/2015 on ilmestynyt. Kansikuvajuttuna on K-Myllypuron kauppias Aleksi Tapani, joka tekee kauppaa uudella mallilla.
Suomisen Maito Oy:n Jymy-jäätelövalittiin Pohjoismaiden parhaaksi luomutuotteeksi. Haastattelussa Samuli Suominen, yhtenä yhtiökumppanina on Jyrki Sukula.
Ravintolan perustaminen ei aina ole niin hääviä, mutta keravalainen Skippie´s Sport Bar & Diner sai lentävän lähdön ja se palvelee 20 tuntia vuorokaudessa. Haastattelussa on Ekku Mäkinen.
Suomalainen possu voi hyvin. Antti Lauslahti kertoo ”Laatuvastuu” -ohjelmasta, joka on kattavuudessaan ainutlaatuinen maailmassa. Suomi-sialla on saparo, mitä ei ole tehotuotantomaissa.
Fafan savustamosta tehdään franchising-ketjua. Hjalte Karlsson ei viihtynyt eläkkeellä, vaan ryhtyi katuruokayrittäjäksi.
Suppilog tuo lähiruoan framille. Yrityksen verkkokauppa-alusta tarjoaa pientoimittajille mahdollisuuden suureen kauppaan. Haastattelussa yrityksen perustaja Harri Eskelin.
Hyvä esillepano on koristekaupan edellytys. Helsingin Kukkatoimituksen Heidi Virtala tekee kauppaa hyvällä silmällä.
Jouni Seppänen varottaa kukkakauppiaita nysväämästä.
Tukkutori-lehti uudistuu – nimi muuttuu ”Hyvää Pataa” -lehdeksi. Päätoimittaja haluaa yhdistää pientoimittajien ja kauppojen tarpeet.
Voit lukea Tukkutori-lehden näköispainoksen tästä linkistä. (Hinta 5 €, 3 ensimmäistä sivua maksuttomia)