K-citymarket Kupittaa on paras citymarket

Valtakunnan paras K-citymarket julkistettiin keskiviikkona 18. marraskuuta Helsingissä. K-kauppiaana K-citymarket Kupittaalla toimii Hannu Aaltonen. Hannu on toisen polven kauppias Kupittaalla.

Kauppias Hannu Aaltonen  sanoo kaupasta löytyvän tuotteet kaikkein trenditietoisemmallikin.
Kauppias Hannu Aaltonen sanoo kaupasta löytyvän tuotteet kaikkein trenditietoisemmallikin.

Paras K-citymarket valitaan vuosittain. Valinnan tehnyt raati painotti valinnoissaan kaupan erinomaista asiakastyytyväisyyttä, kaupungin laajinta valikoimaa ja paikallisten tuotteiden näkyvyyttä (LOCAL) myymälässä.
Kupittaan K-citymarket on oiva osoitus siitä, että kauppias henkilökuntineen on tehnyt puhuttelevia ratkaisuja asiakkaille tärkeistä asioista. Lähiruoan kysyntä on kasvussa. Kupittaalla lähiruokatuottajien tarinat kerrotaan asiakkaille puhuttelevalla tavalla. Henkilökunnan hyvä fiilis ja sitoutuminen näkyvät asiakkaille joka päivä, kertoo K-citymarket-ketjun johtaja Johanna Kontio.

K-citymarket Kupittaan kauppias iloitsee kauppansa saamasta tunnustuksesta. Kaupan liikeidea on rakennettu asiakaslähtöisesti neljän keskeisen valinnan ympärille: Olemme keskittyneet rakentamaan kaupungin laajimman valikoiman. Pyrimme aina ratkaisemaan asiakkaan toiveet. Keskitymme paikallisuuteen, ja meillä lähialueen tuottajat saavat tuotteensa kaupan hyllylle. Lisäksi panostamme hyvään fiilikseen kaupassa, kertoo kauppias Hannu Aaltonen.

Kauppiaan mukaan parhaan K-citymarketin voitto saatiin aikaan yhteistyöllä oman henkilökunnan kanssa. Viimeiset pari vuotta kaupassa on tehty töitä systemaattisesti ja lisäksi on keskitytty osastovastaavien osaamisen kehittämiseen.

– Kaupassamme työskentelee unelmatiimi iloisia kaupan ammattilaisia. Meidän ruoka-ammattilaisiltamme asiakkaat saavat vinkkejä ja ideoita ruoanlaittoon ja järjestämme joka viikko useita maistatuksia. Trenditietoisinkin asiakas löytää meiltä tarvitsemansa tuotteet, tervetuloa katsomaan esimerkiksi Suomen upeinta chilivalikoimaamme, toivottaa Aaltonen.

K-citymarket Kupittaasta on äskettäin ollut ”Paikallisuus on Kupittaan CM:n syömähammas” -juttu Puutarha-Sanomissa. Lue se numerosta 7/2015 tästä linkistä
Tukkutori-lehden numerossa 4/2015 oli juttu kaupan sisällä olevasta Smoothie-yrityksestä, lue artikkeli tästä linkistä

 

K-citymarket Kupittaa on lanseerannut lähiruoan "Local"-termillä.
K-citymarket Kupittaa on lanseerannut lähiruoan ”Local”-termillä.