Tukkutorissa on taas tuhdit jutut

Tukkutorin uusimmassa numerossa (5/2015) on tuhti kattaus ruokajuttuja.

Kansikuvajutussa pureudutaan ”bistroitumiseen”, mistä esimerkkinä on kahden tähden Chez Dominiquen paikalle syntynyt Rikhard von Trappe -niminen bistro. Haastattelussa ravintolapäällikkö Samuli Sidensnöre (kuvassa) ja keittiömestari Markus Savolainen ja juttu on höystetty Hans Välimäen kommentein.

TT_5_2015_pikkukansi

Jounin Kaupan sampo on somessa. Kauppias Sampo Kaulasella on jo liki 400 000 tykkääjää.

Kokkikartano menestyy laadulla, Jussi Rakemaa kertoo firman tarinan. Esa Heikkisen ja Jaakko Jokisen perustama yritys on nyt osa Snellmannia.

Kaslink kasvaa maidolla, Kukkosen perheen yrittäjätarina on kuin satukirjasta. Haastattelussa Matti Kukkonen.

Lähiruokatreffit pidettiin pääkaupungin K-kaupoissa. Pientuottajia matkasi satojen kilometrien päästä, mutta silti heitä voi pitää lähituottajina. Haastattelussa Rapion Myllyn, Nurmitarhojen, Jukolan Juuston, Rainingon Luomutilan, Hommnäsin Kartanon, Atem Marjamehun, Verso Foodin ja Oksasen puutarhan esittelijät.

Pakkaset antoivat potkua syyskukille. Kanerva ei ole kanerva, vaan erica. Calluna on meikäläinen kanerva.

Tammisen Luomukaritsasta tuli Vuoden Luomutuote.

Voit lukea Tukkutorin tästä linkistä (3 ensimmäistä sivua ilmaiseksi, koko lehti hintaan 5 €)