K-Myllypuro on uudenlainen kauppa

Helsingin Myllypurossa on avattu tänään 5.11. uudenlainen K-ruokakauppa. K-Myllypuro ei kuulu mihinkään nykyisistä K-ruokakaupan ketjuista, vaan kyseessä on K-ryhmän testikauppa, jossa Kesko yhdessä kauppiasyrittäjän kanssa kokeilee rohkeasti erilaisia ruokakaupan konsepteja ja malleja. Testikaupassa myös asiakaslähtöisyys viedään aivan uudelle tasolle – asiakkaat päättävät, miten kauppa, sen valikoimat ja palvelut tulevaisuudessa kehittyvät.

Kauppias Aleksi Tapani aikoo muuttaa kauppaa ketterästi asiakaspalautteen mukaisesti.
Kauppias Aleksi Tapani aikoo muuttaa kauppaa ketterästi asiakaspalautteen mukaisesti.

– Olemme hakeneet aktiivisesti vaikutteita maailmalta ja tutkineet sekä kansainvälisiä että kotimaisia vähittäiskaupan trendejä. Asiakkaamme arvostavat tällä hetkellä erityisesti ruokakaupan läheisyyttä ja paikallisuutta, asioinnin helppoutta sekä tuoretuotteiden laajaa valikoimaa, ja nämä muodostavat myös testikaupan ytimen. Tavoitteenamme on luoda Suomeen uusi ruokakauppakonsepti, ja testikauppa on tärkeä askel tällä tiellä, sanoo Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Jorma Rauhala.

Jorma  Rauhala on Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja
Jorma Rauhala on Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja

Asiakkaat on otettu mukaan uuden kaupan suunnitteluun alusta asti. Lähiseudun asukkaista koottu asiakasraati työskenteli jo ennen kaupan avausta.

– Keskeistä uuden konseptin rakentamisessa on, että kauppa mukautuu alueen asiakkaiden toiveiden mukaisesti eli kaupasta räätälöidään asiakkaidensa näköinen, kertoo Rauhala.

Jo saadun palautteen perusteella uudessa kaupassa on asiakkaiden toiveesta kiinnitetty erityistä huomiota asioinnin sujuvuuteen ja helppouteen. Myös vahvasti omaan asuinalueeseen liittyvä nimi syntyi asiakasraadin toiveista.

– Avaushetkellä kauppa on nykyisenlainen, mutta vuoden päästä se voi olla jo osin toisenlainen. Keräämme kaupan toiminnasta palautetta muun muassa alueen asiakasraadeilta ja kehitämme sitä palautteen mukaisesti, kertoo K-Myllypuron kauppias Aleksi Tapani.

K-Myllypurosta saa kaikki päivittäiseen ruoanlaittoon liittyvät tuotteet. Valikoimassa korostuvat tuoretuotteet sekä K-ryhmän omat merkit; monipuolinen ja edullinen Pirkka sekä halpa K-Menu. Kaupassa myydään myös valikoituja tuote-eriä erittäin edullisesti.

Katso video asiakaskommenteista K-Myllypurosta testitilaanteessa, klikkaa tästä.