
Tukkutori -lehti (nro 2/2015) ilmestyi huhtikuun 17. päivänä. Siinä kansijuttuna on ”Kauppakeskukset – Mikä meininki? ” Onko niistä muodostumassa viihtymiskeskuksia. Elastinen räppäsi Kaaressa.
Ismo Sipeläinen on Vuoden 2015 Kokki. Neljäs kerta toden sanoi.
Juustoleipä on perinneherkku; Vaalan Juustolasta Erätulta etelään.

Eduskunnasta rannalle jäänyt Lars Gästgivars ehdottaa, että palkka-alea vierastyövoimalle kuten muuallakin Euroopassa.
Heli Haapatalo voitti Helsingin Avoimet; kukkasidonta on nuoren taitajan unelmatyö.
Suomi-ruoan vienti aiotaan tuplata. Pienillä yrityksillä on nyt matala kynnys päästä vientiin, lupaa Esa Wrang Finprosta.
Vuoden elintarvikkeeksi oli ehdolla viisi. Valinta tehtiin nettiäänestyksellä.
Tukkutori-lehti on luettavissa Lehtiluukussa (hinta 5 €)