”Kauppakeskukset – Mikä meininki?”

Tukkutori-lehdessä on tuhti paketti ajankohtaisia juttuja.
Tukkutori-lehdessä on tuhti paketti ajankohtaisia juttuja.

Tukkutori -lehti (nro 2/2015) ilmestyi huhtikuun 17. päivänä. Siinä kansijuttuna on ”Kauppakeskukset – Mikä meininki? ” Onko niistä muodostumassa viihtymiskeskuksia. Elastinen räppäsi Kaaressa.

Ismo Sipeläinen on Vuoden 2015 Kokki.  Neljäs kerta toden sanoi.

Juustoleipä on perinneherkku; Vaalan Juustolasta Erätulta etelään.

Ravintola- ja hotelliyrittäjä Lars Gästgivars ehdottaa, että vierastyövoiman palkkatason arvioimista uudelleen.
Ravintola- ja hotelliyrittäjä Lars Gästgivars ehdottaa vierastyövoiman palkkatason arvioimista uudelleen.

Eduskunnasta rannalle jäänyt Lars Gästgivars ehdottaa, että palkka-alea vierastyövoimalle kuten muuallakin Euroopassa.

Heli Haapatalo voitti Helsingin Avoimet; kukkasidonta on nuoren taitajan unelmatyö.

Suomi-ruoan vienti aiotaan tuplata. Pienillä yrityksillä on nyt matala kynnys päästä vientiin, lupaa Esa Wrang Finprosta.

Vuoden elintarvikkeeksi oli ehdolla viisi. Valinta tehtiin nettiäänestyksellä.

Tukkutori-lehti on luettavissa Lehtiluukussa  (hinta 5 €)