Kansikilpailussa annettiin 4124 ääntä

PS14_03
Voittoisa kannessa on Soile Havantola Onnelan Puutarhasta.

Puutarha-Sanomien kansikilpailuun otti osaa yli 4000 henkilöä. Parhaan kannen mittelö oli erittäin tasainen: vuoden 2014 maaliskuussa (nro 3/2014) ilmestyneen lehden kansi sai 949 ääntä ja heinäkuussa ilmestyneen lehden (nro 6/2014) arvosti parhaaksi 912 äänestäjää.
Voittoisassa kannessa oli espoolaisen Onnelan puutarhan papukaijatulppaaneja, joita esitteli puutarhuri Soile Havantola. Toiselle sijalle tulleen lehden kansi oli kuvattu Runtin marjatilalta, jossa Liisa ja Sara Kärki poimivat mansikoita. Runtin marjatila sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Ruukissa.
Pronssille sijoittui toukokuussa (nro 5/2014) ilmestyneen lehden kansi, joka oli Kokon Puutarhalta Äänekoskelta. Kuvassa on yrittäjäpariskunta Marko ja Maria Kokko.
Äänestäneiden kesken suoritettiin arvonta 2 hengen Viron kylpylämatkasta. Onnetar suosi Pekka Karvosta Tuusniemeltä. Hän oli äänestänyt Kokon pariskuntaa esittävää kantta.
– Nyt ovat kesäkukkien taimet tulleet ja sesonki on edessä. Matka siirtyy loppukesään tai syksyyn, sanoi voitosta yllättynyt Pekka. Karvosen puutarhasta on ollut juttu Puutarha-Sanomien numerossa 5/2013.

Voit lukea kaikkia vuoden 2004 jälkeen ilmestyneita  Puutarha-Sanomat -lehtiä, jotka on arkistoituna Lehtiluukkuun. Voit katsella sivut 1–3 ilmaiseksi ja halutessasi ostaa digilehden omaksi 5 € hinnalla.