Höyrytys ja Agrienergia yhteistyöhön

Höyrytys Oy ja SGN Groupiin kuuluva SGN Tekniikka Oy Agrienergia ovat solmineetbiolämpölaitteita koskevan yhteistyösopimuksen, jonka mukaan Höyrytys Oy aloittaa Agrienergian maahantuomien Schmid-biolämpölaitteiden myynnin sekä asennus- ja huoltopalvelun koko Suomen alueella marraskuun aikana.

Biolämpölaitteissa Euroopan johtaviin toimijoihin kuuluvan sveitsiläisen SchmidEnergy AG:n kiinteää polttoainetta käyttävien höyry- ja kuumavesikattiloiden sekäniiden polttoaineen siirtojärjestelmien lisäksi osa uutta yhteistyötä ovat Schmidin tuotteiden asennus-, huolto- ja varaenergiapalvelut.

Agrienergian edustamia biolämpölaitteita tullaan myymään Höyrytys Oy:n toimestaprojektimyyntinä pelkistä laitteista aina ”avaimet käteen” -periaatteellatoimitettaviin täydellisiin höyry- / lämpökeskuksiin saakka. Varsinaisenlaitemyynnin lisäksi Höyrytys Oy tarjoaa sisaryrityksensä ServPro Oy:n toimesta myös biolämpökattiloiden huolto- ja korjauspalveluita sekä tarvittaessa varaenergiaa niin höyry- kuin lämpökohteisiinkin ”24/7”-periaatteella.

– Schmidin biohöyry- ja -vesikattilat vankkoine siirtojärjestelmineen antavat hyvän pohjan laajentaa toimintaamme myös uusiutuvaa energiaa hyödyntävään tekniikkaan, toteaa Höyrytys Oy:n toimitusjohtaja Risto Nupponen. – Tarjoamalla luotettavia ja taloudellisia biolämpölaitteita niin teollisuudelle kuin suurempiinkin aluelämpökohteisiin haluamme nostaa biolämmön hyödyntämisen uudelle tasolle myös höyryn ja kuuman veden tuotannossa.

– Tarjoamme asiakkaillemme kattavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat laitteiden lisäksi asennus-, huolto- ja rakentamispalvelut sekä tarvittaessa myös varaenergiaa, kertoo Nupponen.

SGN Tekniikka Oy:n toimitusjohtaja Timo Kalliojan mukaan Höyrytys Oy on erittäin merkittävä vahvistus Agrienergian myyntiorganisaatiolle.

– Höyrytys Oy on vahva toimija koko Suomen alueella, ja yritys tuntee erityisesti vaativan höyrylaitekaupan erityispiirteet vuosien kokemuksen perusteella. Asiakkaat luottavat Höyrytykseen toimijana, jolla on höyryn ja kuuman veden tuottamiseen tarvittava osaaminen ja resurssit myös hätätapauksissa, sanoo Timo Kallioja.