Bernerin GrowHow´sta tulee GreenCare

Keväällä 2011 Berner tuo markkinoille uuden GreenCare -tuotenimen. Tutut GrowHow-tuotteet, kuten Puutarhan Kevät, Kesä ja Syksy näkyvät puutarhamyymälöissä keväästä alkaen uudella GreenCare -nimellä.

– Tuoteperhe laajenee kymmenellä kasvualustatuotteella. Uudet tuotteet jatkavat tuttua, helposti tunnistettava ja selkeää visuaalista ilmettä, kertoo liiketoimintapäällikkö Janne Pulkkinen.

– GreenCare-tuoteperhe on edeltäjänsä tavoin suunnattu kuluttajille, jotka haluavat helppoa ja vaivatonta puutarhanhoitoa. Kuka tahansa voi saada aikaan nopeasti kaunista pihalla ja parvekkeella.

– GreenCare-tuotteiden kehityksessä on panostettu laadun lisäksi helppokäyttöisyyteen. Esimerkiksi GreenCare Carry -pakkausta on kätevä kantaa ja tuotetta helppo levittää suoraan pakkauksesta, toteaa Pulkkinen.

Pakkausuudistuksessa tehdyt muutokset palvelevat kuluttajaa sekä tuotteen valinta- että käyttötilanteessa entistä paremmin. Pakkausten informaatioarvoa on parannettu useilla uudistuksilla. Tuotenimi, tuotteen käyttötarkoitus sekä pakkauksen koko ja riittoisuus erottuvat selkeästi etupuolelta. Helppokäyttöisyydestä kertovat innovaatiot ovat nostettu esille ohjaamaan tuotteen käyttöä. Ja käyttöohjeesta löytyvät tarvittavat tiedot yhdellä silmäyksellä.

GreenCare sarjaan tulee 10 uutta kasvualustatuotetta. Kasvualustatuotteiden valikoimassa ja -kehityksessä on huomioitu kestävä kehitys: tuotteissa käytetään kompostoituja luonnon raaka-aineita, jotka hankitaan valmistuspaikan läheltä.

Uudistuneita GreenCare -tuotteita on saatavilla puutarhaliikkeistä kautta maan keväällä 2011. GreenCare.fi -nettisivusto tarjoaa helppoja vinkkejä puutarhanhoitoon. Sivusto aukeaa helmikuun aikana.