Paras kansi -kilpailu on nyt myös netissä

Mikä on Puutarha-Sanomien paras kansi? Voit vaikuttaa äänestämällä ja voittaa arvonnassa 2 hengen kylpylämatkan Viroon. Kilpailu on julistettu Puutarha-Sanomien numerossa 9/2010 ja nyt se on nähtävissä myös netissä tällä sivustolla. Linkki kilpailuun on oikeassa palkissa.

Esiraadin valitsemien kansien pääkuvissa on kasvisravintola Silvopleen omistaja Satu Silvo, närpiöläinen kirsikantomaatin kasvattaja Marianne Nygårds, ahvenanmaalaiset hedelmänviljelijät Annika ja Kristian Karlsson, haukivuorelainen salaatinviljelijä Lasse Rautiainen, ahvenanmaalainen sipulinviljelijä Tor-Erik Johansson, oululainen kesäkukanviljelijä Tuire Mankinen, sulkavalaiset manskanviljelijät Tiina ja Mikko Ruottinen, kouvolalainen mustikanviljelijä Vesa Hermunen, tyrnäväläinen siemenperunanviljelijä Heikki Markus ja forssalainen porkkanantuottaja Arto Hyytiäinen. Kansien pikkukuvissa on usein kauppiaita ja hevi-hoitajia sekä päättäjiä.

Esiraati on valinnut 10 mielestään parasta kantta, mutta voit antaa toisen äänesi myös muille digiarkistosta löytyvien lehtien kansille. Valittavanasi on kaikkiaan 63 Puutarha-Sanomat lehteä, jotka ovat ilmestyneet vuoden 2003 jälkeen.

Toimi näin digilehtien arkistossa

Klikkaa DIGILEHDET-linkkiä ylävalikosta, saat kaikki kannet näkyviin.

Klikkaa vuorotellen peukalonpään kokoisia kansia, niin ne nousevat ylimmäksi noin tulitikkulaatikon kokoiseksi kuviksi.

Kun klikkaat esikatselua, saa kannen koko kuvaruudun täyttävänä.

Kun klikkaat kuvaa edelleen, se tarkentuu luettavaksi.

Voit esikatsella myös sivut 2–3, jolloin näet mm. lehden sisällysluettelon.

Jos lehdessä on Sinua kiinnostavia juttuja, voit ostaa digilehden omaksi 5 euron hintaan, jonka voit maksaa verkkopankilla tai luottokortilla.

Kaikki kilpailuun osallistuneet osallistuvat arvontaan. Äänestys sulkeutuu 31.1.2011 ja tulokset julkistetaan numerossa 2/2011.

Tässä on linkki kilpailuun ÄÄNESTÄ PARAS PS-KANSI: