Kantaperunan yritysryhmässä kolme nimitystä

Pohjoisen Kantaperuna Oy:n myyntineuvottelijaksi on nimitetty Outi Marjanen. Hän on aloittanut syyskuun alusta Kantaperunan myyntitiimissä, kertoo toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Outi Marjanen on aikaisemmin työskennellyt Ahvenanmaalla Ålandsresorilla, joka on osa Eckerö Linjen -varustamon markkinointiosastoa. Hänen on työskennellyt sekä ryhmämyyjänä että osaston esimiehenä. Outi tulee olemaan aktiivisesti mukana Kantaperunan myyntityössä ja hänet tullaan tapaamaan myös erilaisissa asiakastilaisuuksissa.

– Outi on asunut 25 vuotta Ahvenanmaalla, joten hän on käytännössä kaksikielinen. Toki myös muut konttorillamme puhuvat ruotsia, joten meidän kanssamme voi mielellään asioida molemmilla kotimaisilla, kertoo Jussi Karjula.

Pohjoisen Kantaperunan vastuulla on yritysryhmässä siemenperunaliiketoiminta sisältäenlajike-edustukset ja -kehitystyön.

Luonnosta Oy:n vientiassistentiksi on nimitetty 1.9. alkaen Kati Hallikainen . Hallikainen on työskennellyt aiemmin vientiassistenttina Outokumpu Stainless Oy:n palveluksessa. Luonnosta Oy vastaa Kantaperuna-ryhmässä ruokaperunanviljelyttämisestä, markkinoinnista, myynnistä ja tuotekehityksestä.

HZPC Sadokas Oy:n vientipäälliköksi 1.8. alkaen on nimitetty Hannele Laine . Laine on toiminutaiemmin Biohit Oyj:ssä Venäjän ja muun IVY-alueen projektipäällikkönä. HZPCSadokas vastaa Kantaperuna-ryhmän ja HZPC Holland B.V.:n Venäjän vienti- jakehitysaktiviteeteista.