Puutarha-Sanomissa oli ”Stockan” herkun esittely

Puutarha-Sanomat numerossa 8 (ilmestyi syyskuun lopulla) oli monipuolinen lukupaketti niin viljelijöille kuin hevi-alan kaupalle. Lehdessä esiteltiin mm. Stockmannin hevi-kauppaa ja esimerkkinä oli Itäkeskuksen myymälä.

Tiimiesimies Rolf Ermilä kertoi myymälässä olevan huomattavan paljon kotimaisia vihanneksia pakkaamattomina, koska niistä tulee toritunnelmaa myymälään. – Meidän hevi-tiimimme määrää hevi-osaston ulkonäön, kun monissa muissa ketjuissa on määrätyt paikat kaikille tuotteille, sanoi Rolf.

Lehdessä esiteltiin myös Kirkkonummen Prisma. Myyntipäällikkö Ella Heiskanen kertoo, että käytävät ovat heillä kohtalaisen leveitä, jotta ihmisten on hyvä liikkua. – Meillä on hevi ollut yksi painopistealue koko myymälän olemassaolon ajan. Yhtenä arvona meillä on paikallisuus, sillä asiakkaat antavat sille arvoa.

Puutarha-Sanomissa on laaja artikkeli hortonomi Ismo Ruutiaisen erikoismarjojen viljelystä kausihuoneissa Kiteellä. – Meillä pääkasvina on karhunvadelma. Arvelin, että otetaan sellainen kasvi, josta ei ole ylituotantoa, toteaa Ruutiainen Puutarha-Sanomissa.

Lehden sisältönä ovat seuraavat jutut:
– Stockmannilla herkutellaan hevillä
– Hevi on Kirkkonummen Prisman painopisteenä
– Omenankorjuuta Ahvenanmaalta, raportti Anders Janssonin ja Jan Mattssonin tiloilta
– Ruutiainen on yrittävä neuvoja
– Mäkelät korjasivat hyvän perunasadon
– Vihannestila ryhtyi mehuntekijäksi, raportti Virosta Pakin tilalta
– Biologisen torjunnan mahdollisuuksia
– Callunaa ja kellokanervaa Suomen syksyyn, Helsingin Kukkatoimituksesta raportti
– Matias Rönnqvistin haastattelu hänen siirtyessä Bernerille
– Kuvaus ”Kaitsu” Blomqvistin kiireistä
– Sähkön hinta on kipurajalla Närpiössä
– Pogosta vastaan Puola, herukanviljelyn kilpailutilanne

Voit tilata Puutarha-Sanomat oikeassa palkissa olevasta linkistä tai asiakaspalvelustamme puh. 09-2396168, sähköpostilla asiakaspalvelu@puutarha-sanomat.net. Kestotilauksen hinta on 49 euroa vuosikerralta.