Harviala Saarioisten omistukseen

Saarioisten Taimistot Oy on ostanut Harviala Oy:n koko osakekannan.

Harviala Oy on omassa tuotannossaan keskittynyt lehti- ja havupuiden taimien kasvattamiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2005 oli 3,1 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 30 henkilöä.

Saarioisten Taimistot Oy on keskittynyt pensaiden kasvattamiseen. Saarioisten Taimistot Oy:n ja Harviala Oy:n tuotevalikoimat täydentävät toisiaan ja vahvistavat kotimaista taimituotantoa. Yhtiöt tarjoavat alan toimijoille kaikki viherrakentamiseen ja taimikauppaan tarvittavat puiden ja koristetaimien tuoteryhmät. Yhtiöt jatkavat toimintaansa erillisinä osakeyhtiöinä. Saarioisten Taimistot Oy:n toimitusjohtajana toimii edelleen Kaisu Avotieja Harviala Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Marjatta Nummela.

Omistusoikeuden muutos ei vaikuta yhtiöiden toimintaan ja Harviala Oy:nvakinainen henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä.

Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 4,5 miljoonaa euroa. Yhtiöiden palveluksessa on runsaat 30 vakituista henkilöä ja ne työllistävät lisäksi 50 – 60 kausityöntekijää.