Jepuan Perunalle uusi toimitusjohtaja

Jepuan Peruna Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Alf-Håkan Romar. Hänaloittaa tehtävässä 10.4.2006 ja on aikaisemmin toiminut toimitusjohtajana HogiaFerry Systemissa. Viljelyneuvoja Johan Willman hoitaa toimitusjohtajan tehtäviäsiihen saakka kunnes Romar ottaa tehtävän vastaan.

– Yrityksen kehitys on ollut viime vuosina vakaata ja hyvää. Tänä päivänä yhtiö onvalmisperunoiden markkinajohtaja Suomessa”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Bo-GöranFinskas.

– Organisaation vahvistuessa meillä on kaikki edellytykset jatkaalaajentumista pitkällä tähtäimellä. Romarin pitkä kokemus myynnistä, markkinoinnistaja hallinnosta johtotasolla on yritykselle suureksi hyödyksi. Henkilöstön osaaminenja ammattitaito on tänä päivänä korkeatasoista, joten voimme luottavaisin mielinsuunnitella markkina-osuuksien kasvattamista Suomessa sekä panostaa uusiinmarkkinoihin, toteaa Finskas.

– Jepuan Peruna tunnetaan markkinoilla korkealaatuisten tuotteiden luotettavanatoimittajana, sanoo Alf-Håkan Romar.

– Yritys on minulle jo entuudestaan tuttu jaolen jännityksellä seurannut sen kasvua Suomen markkinajohtajaksi. Kun minulletarjottiin tilaisuutta päästä mukaan, en tarvinnut pitkää miettimisaikaa. Yrityksenja tuotteiden kehittäminen yhdessä osaavan ja ahkeran henkilöstön kanssa tuleeolemaan jännittävä ja mielenkiintoinen tehtävä.

Jepuan Peruna Oy on viljelijöiden omistama yritys, jonka JepuanValmis -perunatuotteet pitävät hallussaan valmisperunoiden markkinajohtajuuttaSuomessa. Yritys on alueen suurimpia työnantajia ja työllistää tällä hetkellä noin30 henkilöä. Toiminta on vakaata ja liikevaihto on viimeisen viiden vuoden ajankasvanut keskimäärin yli 15 prosentilla vuosittain.