Lidl lisää myymälöitä Tampereelle

Lidl on aloittanut uuden myymälän rakennustyöt Tampereen Lakalaivassa Autovarikonkadulla. Uusi myymälä on Lidlin kahdeksas myymälä Tampereella. Lakalaivan myymälän avajaisia vietetään kesällä 2020.

Lakalaivan myymälästä tulee uuden Lidl-ilmeen mukainen tyylikkään harmaa myymälä,

Lidlin rakennustyöt alkoivat Tampereen Lakalaivan kaupunginosassa tontin raivaamisella ja pohjatöillä. Myymälästä tulee uusimman Lidl-ilmeen mukainen tyylikkään harmaa myymälä, jonka myyntipinta-ala on noin 1400 m2. Avajaisia myymälässä juhlitaan tämänhetkisen aikataulun mukaan kesällä 2020.

Lidlillä on ennestään neljä myymälää keskustan alueella ja yhdet myymälät Lielahdessa, Jankassa ja Hervannassa. Lakalaivan myymälä on Lidlin kahdeksas myymälä Tampereella.

– Tampereelle on pitkään kaivattu lisää Lidlejä ja olemme todella iloisia päästessämme nyt uuden myymälän rakennustöihin. Lakalaivan myymälä Tampereen eteläpuolella täydentää hienosti myymäläverkostoamme, kiinteistö- ja kehitysjohtaja Virpi Kaikkonen kertoo.

Lakalaivan myymälä saa oman aurinkovoimalan, kun myymälän katolle asennetaan aurinkopaneeleita. Lisäksi myymälän parkkipaikalle asennetaan asiakkaiden käyttöön sähköautojen latauspiste.

Lidl on ostanut tontin myymälää varten myös Linnainmaalta Heikkilänkadulta ja hakee parhaillaan rakennuslupaa tontille.

Lidl on yksi Euroopan suurimmista päivittäistavaraketjuista. Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti kasvaneessa organisaatiossa työskentelee 5300 henkilöä. 182 myymälän verkosto ulottuu Hangosta Sodankylään ja tavarantoimitukset myymälöihin hoidetaan Janakkalassa, Laukaassa ja Järvenpäässä sijaitsevista jakelukeskuksista.