KSM Tarmola on nyt valmis

Porvoossa Tarmolan K-Supermarket on nyt kokonaan valmis. Kaupan avajaisia vietettiin 18. toukokuuta.

Laajennuksen jälkeen K-Supermarket Tarmola on yksi maamme suurimmista K-Supermarketeista yli 2700 m2 myyntialallaan. Kauppa on myös yksi Suomen ensimmäisistä uuden ja inspiroivan K-Supermarket-ilmeen saaneista kaupoista.

Kauppias Jani Heinänen

Tarmolassa on käytössä ensimmäisenä ruokakauppana Suomessa sähköiset, E-paperiset hinnannäytöt. Porvoon kaupoista puolestaan kaupassa on käytössä kaupungin ensimmäiset neljä itsepalvelukassaa.

– Itsepalvelukassat auttavat erityisesti ruuhkien purkamisessa. Tai jos asiakkaalla on vain muutama ostos, niin maksaminen hoituu itsepalvelukassalla sujuvasti ja jonottamatta, kauppias Jani Heinänen sanoo.

Baarimaailma ja hedelmälounaita

Kaupan hedelmä- ja vihannesosasto on yli kaksikertainen vanhaan kauppaan verrattuna. Uutuutena osastolta löytyvät kaupassa tehdyt, mukaan otettavat hedelmälounaat sekä tuoreet hedelmäsmoothiet.

Baarimaailmassa on salaatti- ja lämminateriabaarit sekä rahkabaari. ToGo-hyllyssä puolestaan on tarjolla muun muassa täytettyjä patonkeja ja grillissä kuumia herkkuja.

– Kaupan Makukeitaalta saa matkaansa erikoisjuustoja, leikkeleitä, leipomotuotteita sekä muita päivittäin vaihtuvia herkkuja.

Herkkutorilla puolestaan on laaja liha- ja kalavalikoima. Savukala on suurelta osin kaupassa savustettua.

– Erikoisempia lihoja voi myös bongata niille varatusta kylmäkaapista, kauppias juttelee.

Kaupan keskiosan läpi menee kampanjakäytävä, josta löytää edullisia heräteostoksia ja erikoiseriä.

 

Energiapihi kauppa

K-Supermarket Tarmola on rakennettu sen ympäristövaikutukset minimoiden. Koko myymälä on valaistu led-valoilla. Pakasteet ja muut kaupan kylmälaitteet toimivat hiilidioksijäähdytyksellä ja ovat paikallisen Viessmannin toimittamia.

– Kauppamme energiankulutus on tähän mennessä ollut noin 15 prosenttia alhaisempi kuin vanhassa kaupassamme, vaikka nykyinen kiinteistömme on kaksi kertaa suurempi.

Asiakkaat voivat palauttaa kaupan kierrätysseinäkeeseen paristot, pienelektroniikan, muste-värikasetit ja kännykät.

K-Supermarket Tarmolan pihalla on yli 300 asiakaspaikkaa. Pihaan voi ajaa neljästä kohtaa. Pihalla on molempien sisäänkäyntien yhteydessä invapaikkoja ja Asentajantien puolelta löytyy taksi-ruutu. Mökkiläisten vesipiste on Asentajantien puoleisen seinän kulmassa kuten koiraparkkikin.

Kaupan avajaisten yhteydessä aukeaa myös Tarmolan Kotipizza. Alko palvelee jo asiakkaita.