K-supermarket Mustapekalle syntyy pikkuveli

Helsingin Oulunkylässä kevättalvella 2016 avattava K-market on saanut nimekseen K-market Pikkupekka ja kauppiaakseen Jouni Ekholmin (41). Ekholm on alueella tuttu kauppias, sillä hän toimii nyt ja myös jatkossa K-supermarket Mustapekan kauppiaana. Kahden kaupan kauppiuus on uutta K-ryhmässä ja Ekholmin K-supermarket Mustapekan ja K-market Pikkupekan muodostama kauppaduo on ensimmäinen laatuaan.
Keskon uuden strategian mukaisesti K-kauppias voi avata olemassa olevan kauppansa rinnalle myös uuden kaupan.

– K-supermarket Mustapekka on kasvanut alueensa markkinajohtajaksi ja kasvun hakeminen samojen seinien sisältä on hidastunut. Uusi kauppa mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen ja myös kasvun, kauppias Jouni Ekholm kertoo.

Jouni Ekholmista tulee ensi keväänä tuplakauppias.
Jouni Ekholmista tulee ensi keväänä tuplakauppias.

Nykyisestä kaupastaan Ekholm haluaa tuoda uuteen kauppaan valikoimien lisäksi hyvän työn tekemisen – ja asiakaspalvelukulttuurin sekä ajankohtaisen ruokaisuuden. K-market Pikkupekan tarjonta rakennetaan monipuolisemmaksi ja ajankohtaisemmaksi kuin perinteisessä lähikaupassa.

– Tavoittelemme Pikkupekassa ylivertaista asiakastyytyväisyyttä. K-market Pikkupekasta tulee alueensa paras ja lähimarkkinansa suurin lähikauppa, joka elää vuodenaikojen sesonkien mukaan, kauppias linjaa.
K-supermarket Mustapekassa on useita työntekijöitä, jotka osallistuvat uuden kaupan suunnitteluun ja näin tuovat oman osaamisensa avattavan kaupan valikoimiin ja palveluihin.

– Meillä on henkilöstön vaihtuvuus vähäistä ja siksi useita taitavia työntekijöitä. Nyt osa heistä saa uudessa kaupassa itselleen lisää vastuuta ja näin uusia haasteita uraansa. On tärkeää, että nuoret osaajat saavat kasvaa ja kehittyä valitsemallaan työnantajalla. Ammattiylpeä ja palveleva henkilökunta takaa asiakastyytyväisyyden.

Ekholmin kaupat; ensi vuonna avattava K-market Pikkupekka ja K-supermarket Mustapekka työllistävät kauppiaan arvion mukaan yhteensä noin 100 työntekijää.
K-market Pikkupekka on kooltaan 1300m2, josta myyntipinta-alaa on 700m2. Kaupan sijainti on asiakkaiden kannalta erinomainen, sillä muun muassa Jokeri-linjan bussipysäkki on aivan kaupan edessä. Kaupan pihaan tulee 45 parkkipaikkaa autoileville asiakkaille.

Lue artikkeli ”Mustapekalla on uudet eväät”, joka julkaistiin Tukkutori-lehdessä vuosi sitten, klikkaa tästä lehteen (nro 5/2104), hinta 5 €