Uudessa Tukkutorissa (nro 3/2015) on hyvä kattaus ruoka-asiaa.
- Kansikuvassa on Kellohallin uusi keittiömestari Petri Hotti.
- Teurastamo luo uutta historiaa, Matti Santala on makujen mesenaatti
- ”Halpuutus otetaan kaupan katteesta”, lupaa SOK:n kakkosmies Arttu Laine.
- Paulalta potku Hietsun halliin, Paula Koivuniemi tarjoutui kauppahallin kummiksi.
- Kukilla saadaan lisämyyntiä kauppoihin, kertoo Sari Sormunen Järvenpään Prismasta
- L’uomu Nokka tähtää maailmalle, Arto Jokinen startuppaa luomubroileria
- Arla luo kilpailua Suomen meijerialalle, kertoo ,myyntipäällikkö Mikko Poikolainen: Sipoossa kehitettyä Arla Proteinia viedään Britanniaan.
- Ruokapiireissä on jo volyymia, Tuottaja ja kuluttaja yhteen REKO-ringeissä.
Voit lukea Tukkutorin digitaalisena näköispainoksena tästä. (5€/lehti)