Schetelig ja Kekkilä tiivistävät yhteistyötä

Schetelig Oy ja Kekkilä Oy ovat sopineet yhteistyön laajentamisesta. Yhteistyö käsittää kasvihuoneviljelyssä käytettävät ammattilannoitteet ja yhteistyön laajentamisen Kekkilä Vihanneslevyn myynnissä ja markkinoinnissa.

Neljäkymmentä vuotta kestänyt yhteistyö saa uuden sopimuksen myötä merkittävät mittasuhteet, josta on hyötyä myös viljelijöille.

Scheteligin toimitusjohtaja Pasi Hakkarainen sanoo yhteistyön olevan eduksi viljelijöille.
Scheteligin toimitusjohtaja Pasi Hakkarainen sanoo yhteistyön olevan eduksi viljelijöille.

– Tämän yhteistyön myötä voimme tarjota viljelijöille entistä kattavamman valikoiman ja kokonaisratkaisut, joilla taataan kannattavaa kasvua, toteaa Schetelig Oy:n toimitusjohtaja Pasi Hakkarainen.

Kekkilä Oy:n osalta yhteistyö vauhdittaa merkittävästi ekologisten kasvualustojen tarjontaa.

– Kekkilä Vihanneslevy on ekologinen vaihtoehto, jolle kasvualustoissa on selvästi tarvetta.Uskomme vahvasti vettä ja ravinteita säästävän turvepohjaisen kasvualustan suosion kasvuun. Tällä hetkellä jo 34 % suomalaisista viljelijöistä käyttää Kekkilä Vihanneslevyä. Ekologisuudella tulee olemaan yhä enemmän merkitystä kaikille ihmisille, sanoo Kekkilä Oy:n myyntijohtaja Mikael Johansson.

Kevään 2015 aikana Scheteligille tulee kattava valikoima muun muassa Kekkilän valmistamia Superex- ja muita ammattiviljelylannoitteita. Vesiliukoiset Superex-lannoitteet sisältävät pääravinteiden lisäksi kasvien tarvitsemat sivu- ja hivenravinteet.

Kekkilä Professional -ammattiviljelytuotteet kasvihuoneviljelyyn on valmistettu tarkoin valituista, tasalaatuisista raaka-aineista, jotka antavat hyvän kasvutuloksen.

___

Schetelig Oy on yli 85 vuoden ajan palvellut puutarha-alan ammattilaisia laajalla tuotevalikoimalla ja uusien teknisten ratkaisujen tarjoajana. Ammattiviljely-alueeseemme kuuluvat mm. siemenet, taimet, kasvualustat, lannoitteet, biologinen kasvinsuojelu, kastelujärjestelmät, viljelytarvikkeet ja tekniikka. Schetelig Oy kuuluu Schetelig- konserniin, joka on puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee ammattiviljelijöiden lisäksi kaupunkeja ja kuntia, urheilu- ja golfkenttämestareita, viherrakentajia ja puutarhatuotteiden jälleenmyyjiä.

Kekkilän ammattituotteiden väri on keltainen. Sitä esittelivät Jarmo Korhonen ja Towe Backman Lepaan 2014 -messuilla.
Kekkilän ammattituotteiden väri on keltainen. Sitä esittelivät Jarmo Korhonen ja Towe Backman Lepaan 2014 -messuilla.

Kekkilä Group valmistaa ja markkinoi puutarha-alan korkealaatuisia kasvualustoja ja lannoitteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Suhtaudumme multaan intohimoisesti ja kehitämme jatkuvasti harrastajille ja ammattilaisille entistä parempia ratkaisuja kasvattamiseen. Valikoimissamme on laadukkaita tuotteita pihan rakentamiseen ja viimeistelyyn sekä kompostointiin. Ammattiviljelytuotteita toimitetaan yli 60 maahan.