DS Smith yhdistää toimintansa yhden nimen alle

– Pakkausalan vahva suunnannäyttäjä DS Smith yhdistää Packaging -liiketoimintansa saman nimen alle Paper, Plastic ja Recycling -liiketoimintojensa kanssa ja luo täten yhden yhtenäisen yrityksen, kertoo DS Smith pakkausliiketoimintaa Suomessa johtava toimitusjohtaja Sari Rämö.

– Muutos on vastaus asiakkaiden tarpeisiin löytää yhä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja ja innovaatiota, jotka auttavat monimutkaisissa ja kalliissa toimitusketjuissa, vähentävät kokonaiskustannuksia, minimoivat riskejä ja auttavat hallitsemaan ympäristövaikutuksia.

Rämön mukaan DS Smith voi vasta paremmin haasteisiin uudenlaisen kokonaisvaltaisen näkemyksen mukaisella toiminnalla, jossa huomioidaan kaikki toiminnan vaiheet – raaka-aineista tuotteisiin ja jakelusta kierrätykseen.

– Uuden ajattelun mukaista toimintaa kuvaa tunnuslause – The Power of Less. Se kuvaa pyrkimystä vähentää arjen monimutkaisuutta tarjoamalla tehokkaita ratkaisuja vähemmillä materiaaleilla ja siten pienemmin kokonaiskustannuksin.

– Uusi brändi ja eri liiketoimintaryhmien entistä parempi yhteistyö on mahdollisuus. Uuden yhtenäisen ajatusmaailman kautta voimme tarjota asiakkaillemme entistä laadukkaampia ratkaisuja ja täten helpottaa asiakkaidemme elämää arjen monimutkaisuuksien hallinnassa, kertoo Sari Rämö.

DS Smith on maailmanlaajuinen, monikansallinen valmistavan teollisuuden yritys, jolla on neljä liiketoimintaryhmää: Packaging, Recycling, Paper ja Plastics. DS Smithillä on toimintoja yli 20 maassa ja se työllistää noin 22,000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Lisätietoja DS Smithistä osoitteessa www.dssmith.com